Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,995.00 €2,413.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een tablet of Chromebook. In een aantal omgevingen is het wenselijk dat deze apparaten veilig opgeladen kunnen worden zonder continue onder toezicht te hoeven staan. Denk hierbij aan bibliotheken, ziekenhuizen en scholen maar ook in bepaalde zakelijke omgevingen met vertrouwelijke informatie.

Zioxi heeft in de vorm van de 1:1 tablet en Chromebook charging locker 10 de oplossing. De Zioxi 1:1 tablet en Chromebook charging locker 10 is een kast met 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 41d x 28,5 x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablet en Chromebook tot 14 inch inclusief beschermhoes. Daarnaast is het optioneel mogelijk een USB type C PD lader (60W) te installeren of de kast met stopcontacten te bestellen zodat de tablets of Chromebooks na een aantal uur weer klaar voor gebruik zijn. Alleen geschikt om op een bureau of kast te zetten. Kan niet aan de wand gehangen worden.

VEILIG

De Zioxi VOLT 1:1 tablet en Chromebook charge locker is voorzien van 10 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De tablet en Chromebook locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment en een Master Key waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 10 elektronische codesloten worden uitgevoerd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag door de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden. Voor de beheerder is er tevens een Master Code en Master Key beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

Als derde mogelijkheid kan de VOLT locker voor tabelts en Chromebooks uitgerust worden met RFID (MiFare) met onView webcontrol waarbij op afstand de lockers beheerd kunnen worden. Een licentie voor het eerste jaar zit bij de prijs inbegrepen. Daarna kost een jaarlijkse licentie 325 Euro excl.BTW/jr. Meer informatie over onView webcontrol.

LADEN

De Zioxi VOLT 1:1 tablet en Chromebook charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen. Optioneel is het ook mogelijk de locker van USB-C PD (60W) + USB-A poorten te voorzien in het laadcompartiment. De laadkabels voor de tablets en/of Chromebooks worden NIET meegeleverd.

Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker.

AFMETINGEN EN UITVOERING

De 10 compartimenten hebben een afmeting van 41d x 28,5 x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets en Chromebooks tot 14" inclusief cover. De kast zelf is 46d x 53b x 72 cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en front van dubbel aluminium. De kast is licht grijs en het is mogelijk het front met donkergrijs of groen af te werken.

De kast is geschikt om op een tafel of bureau te zetten maar kan niet aan de wand gehangen worden. Optioneel is een schuine bovenkant mogelijk om te voorkomen dat gebruikers spullen boven op de locker laten liggen.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

GARANTIE

5 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de elektrische onderdelen.

UPCVCB1-10S
Product TypeKarren en kasten
Categories Lockers, Lockers, Zioxi tablet cabinets
Price (excl. tax)€1,995.00
Price (incl. tax)€2,413.95
Tax high (21%)€418.95
Minimum order quantity 1