€ 795,00 € 961,95 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Deze unieke elektrisch bedienbare hoog-laag vloerstandaard is specifiek gemaakt voor plaatsen waar tablets gebruikt worden door personen van verschillende lengte en/of rolstoelgebruikers zoals in ziekenhuizen … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Deze unieke elektrisch bedienbare hoog-laag vloerstandaard is specifiek gemaakt voor plaatsen waar tablets gebruikt worden door personen van verschillende lengte en/of rolstoelgebruikers zoals in ziekenhuizen en klinieken maar ook gemeentehuizen en andere openbare gelegenheden.

De vloerstandaard kan voorzien worden van een maatwerk Fino cassette beschikbaar voor iedere tablet of een universele Securo cassette of zelfs een VESA 75 en 100 plaat voor touchscreens. De bediening van de vloerstandaard zit onder aan de cassette gemonteerd.

De tablet wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De juiste laadkabel voor de tablet is voorgemonteerd. De cassette is kantelbaar van volledig verticaal tot 30 graden t.o.v. de horizontaal.

Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te laten zijn of het scherm inclusief de knop en camera aan de voorzijde. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.

Elektrisch verstelbare hoogte

De unieke Ergo Ascendo elektrisch verstelbare vloerstandaard is in hoogte verstelbaar van 75 tot 130 cm. Het bedieningspaneel is onder de cassette gemonteerd voor optimale bereikbaarheid. Zodoende is dit een ideale vloerstandaard voor in plaatsen waar het van belang is voor rolstoelgebruikers een tablet te kunnen raadplegen zoals klinieken en ziekenhuizen maar ook gemeentehuizen en andere openbare gelegenheden.

Exacte maatvoering

De vloerstandaard is te voorzien van de verschillende Ergo tablet cassette's:

  • Securo: volledig metalen universele cassette voor 9 tot 11 inch tablets of 12 tot 13 inch tablets.
  • Fino: hoogwaardige acrylaat kunststof cassette op maat gemaakt voor iedere tablet rechthoekig
  • Luso: hoogwaardige acrylaat kunststof cassette op maat gemaakt voor iedere tablet ovaal
  • VESA: 75x75 en 100x100 plaat voor montage van (touch) monitor

De Fino en Lusso cassette wordt exact op maat gemaakt voor uw tablet. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past en dat er ook rekening is gehouden met de laadkabel. De tablet wordt in de cassette geschoven en afgesloten. Er kan gekozen worden om alleen het scherm zichtbaar te hebben of het scherm en de knoppen en camera aan de voorzijde.

Verschillende kleuren

De elektrisch verstelbare Ergo Ascendo vloerstandaard is verkrijgbaar in wit of zwart. De maten van de voetplaat zijn 400 x 400 x 200 mm.

Veilig tegen diefstal

De kunststof cassette wordt afgesloten door het meegeleverde drukslot. Het slot zit aan de achterzijde en wordt vergrendeld door het in te drukken. Met behulp van de meegeleverde sleutels kan deze weer van het slot gehaald worden. 

Kantelbaar

De cassette van de elektrisch verstelbare is kantelbaar van volledig verticaal (90 graden) tot 30 graden ten opzichte van de horizontaal. Indien gewenst is het optioneel mogelijk een rotatie schijf te monteren waarmee de cassette naar believen te roteren is van landscape naar portrait en vice versa.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De juiste stroomkabel met USB lader worden ingebouwd en in de voet van de elektrisch verstelbare vloerstandaard Ascendo zitten 3 stroomaansluitingen. Zo loopt er maar een stroomsnoer naar de vloerstandaard. De kabel van de hoog-laag bediening en stroomvoorziening van de tablet lopen via de achterzijde naar de voet.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde. Alle knoppen van de tablet zijn te bereiken via de uitsparingen in de achterzijde van de cassette.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.