Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 119,00 Excl. BTW € 143,99 Incl. BTW

Ergo SECURO beveiligde 9-11" tablet wandhouder Flessibile 450mm

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 119,00 Excl. BTW € 143,99 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 450mm is geschikt voor het beveiligen van alle 9 - 11 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De metalen cassette van het type Securo is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilvergrijs of RVS. Hierbij is de zilvergrijze uiteraard de mooiste combinatie. De luxe Meglio acrylaat cassette is verkrijgbaar in zwart of wit. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

De Flessibile wandhouder heeft drie draaischarnieren en een afstand tot de muur van max. 450 mm. Hiermee kan de cassette in landscape en in portrait gezet worden en in elke willekeurige kijkhoek gezet worden door het draaibal mechanisme.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een RVS slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Beschrijving

Details

Veilig tegen diefstal

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 450mm heeft twee scharnieren waardoor de cassette met tablet alle kanten opgedraaid kan worden. De wandhouder kan worden geleverd met een stalen cassette van het type Securo of de luxe Meglio. De Securo is verkrijgbaar in wit, zwart, zilvergrijs en RVS. De acrylaat Meglio cassette in zwart of wit. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

De kunststof kogel kan alle kanten op gekanteld worden. De stroefheid waarmee dit kan regelt u zelf door de schroeven vaster of losser te draaien. De cassette kan eenvoudig van portrait naar landscape gedraaid worden.

De cassette met tablet wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Bij de Securo wordt de tablet hier op geplaatst en de cassette dichtgeklapt. Bij de Meglio wordt de tablet in de cassette geschoven. Het voordeel van deze universele houders is dat een nieuw type of ander merk tablet met dezelfde afmeting hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De USB kabel loopt door een gat in de cassette door naar de muurhouder. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer FL911450
Prijs incl.BTW € 143,99
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 3000 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 95 x 67 mm
Hoogte 450 mm (muur tot voorzijde cassette)
Dikte voet 4 mm
Cassette 277 x 215 x 22 mm 9-11 inch
Kijkhoek variabel
Scharnier Anders
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Zowel draai- en kantelbaar
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant