€ 214,00 € 258,94 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile is geschikt voor het beveiligen van alle tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile is geschikt voor het beveiligen van alle tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De cassette van het type FINO is verkrijgbaar in wit of zwart en wordt op maat gemaakt voor uw tablet voor een perfecte passing. Er kan gekozen worden om alleen het scherm van de tablet zichtbaar te laten zijn of ook de knoppen en camera aan de voorzijde.

Er is keuze uit 3 verschillende typen Flessibile:

  • Flessibile 125 mm: wandhouder met één draaischarnier en een afstand tot de muur van 125 mm.
  • Flessibile 300 mm: wandhouder met twee draaischarnieren en een afstand tot de muur van 300 mm.
  • Flessibile 450 mm: wandhouder met drie draaischarnieren en een afstand tot de muur van 450 mm.

De cassette kan in een hoek van plus of min 15 graden graden gezet worden (kijkhoek), van portrait naar landscape gedraaid worden (360 graden) en bij de 300 en 450 mm versie 180 graden gedraaid worden (horizontaal vlak).

De FINO cassette is van hoogwaardig acrylaat en wordt afgesloten middels een roestvrijstalen slot geleverd met 2 sleutels.

Maatwerk

De Ergo beveiligde tablet muurhouder Flessibile met FINO cassette wordt op maat gemaakt voor uw tablet. Bij het bestellen wordt merk en type tablet doorgegeven en na enkele dagen ontvangt u een perfect op maat gemaakte cassette. De FINO wordt afgesloten middels een RVS slot geleverd met 2 sleutels.

Tevens is het mogelijk te kiezen of de knoppen en camera aan de voorzijde zichtbaar moeten zijn of dat alleen het scherm zichtbaar is.

De FINO cassette is gemaakt van hoogwaardig acrylaat en verkrijgbaar in zwart of wit. De Flessibile arm is alleen verkrijgbaar in zilvergrijs.

Flexibele oplossing

Er kan gekozen worden uit drie verschillende typen Flessibile:

  • Flessibile 125 mm: wandhouder met één draaischarnier en een afstand tot de muur van 125 mm.
  • Flessibile 300 mm: wandhouder met twee draaischarnieren en een afstand tot de muur van 300 mm.
  • Flessibile 450 mm: wandhouder met drie draaischarnieren en een afstand tot de muur van 450 mm.

De cassette kan in portrait of landscape geroteerd worden. De kijkhoek kan met 15 graden aangepast worden en afhankelijk van de gekozen arm kan de tablet met cassette in het horizontale vlak draaien en verder van de wand gezet worden.

De Ergo beveiligde tablet muurhouder is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De USB kabel loopt door een gat in de cassette via de Flessibile naar de wand. We adviseren een haakse kabel te gebruiken vanwege de beperkte ruimte in de cassette.  Een extra lange haakse stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Aanbevolen producten