Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW

Ergo beveiligde platte tablet wandhouder Securo universeel 12-13 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele platte wandhouder Securo is geschikt voor het beveiligen van alle 12-13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS. Als de tablet zo dicht mogelijk op de wand moet worden bevestigd is dit de beste oplossing.

Optioneel zijn een rotatie unit verkrijgbaar om de cassette van landscape naar portrait te kunnen draaien en een kantelunit waarmee de kijkhoek aangepast kan worden. De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. 

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele platte tablet wandhouder 12-13 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs poedercoat en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). 

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is een rotatie unit verkrijgbaar waarmee de cassette vrij draaibaar wordt zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape. Ook is een kantelunit verkrijgbaar waarmee de kijkhoek aangepast kan worden.

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk 12-13 inch tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

Een ander voordeel is dat de cassette ook gebruikt kan worden met andere Ergo standaards zoals de tafelstandaard en vloerstandaard.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet.  De USB laad kabel loopt door een gat in de achterzijde van de cassette door een gat in de muurbeugel en kan vanaf daar naar beneden langs de muur of door de muur gehaald worden. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EWHS1213
Prijs incl.BTW € 168,19
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 1000 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 130 x 130 x 20 mm
Hoogte 65 mm (wand tot voorzijde cassette)
Dikte voet 20 mm
Cassette 360 x 270 x 20 mm
Kijkhoek 0 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Universele cassette voor 12 tot 13 inch tablets
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.