Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 104,00 Excl. BTW € 125,84 Incl. BTW

Ergo beveiligde vlakke tablet wandhouder Securo universeel 7-8 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 104,00 Excl. BTW € 125,84 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 100

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele wandhouder plat is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 8 inch tablets tegen diefstal. De cassette zit vlak tegen de muur. Deze oerdegelijke metalen wandhouder voor 7 en 8 inch tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. 

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet wandhouder plat voor 7 en 8 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). 

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een veiligheidsbout erbij te bestellen voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Draaibaar 

De cassette is vrij draaibaar ten opzichte van de stang zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeschoven en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 12 cm breed x 18 cm hoog en een diagonaal van 21,4 cm. Er wordt standaard een kunststof kader meegeleverd voor 7 inch tablets. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk 7-8 inch tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door een gat in de achterzijde van de cassette en door een gat in de muurbeugel. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette is een gat gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EWHS78
Prijs incl.BTW € 125,84
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 1000 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 130 x 130 x 20 mm
Hoogte 58 mm (wand tot voorzijde cassette)
Dikte voet 20 mm
Cassette 232 x 165 x 22 mm
Kijkhoek 0 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden De cassette is standaard te roteren van portrait naar landscape
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant