Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 189,54 Excl. BTW € 229,34 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet wandhouder Meglio MS Surface Pro 2 wit

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 189,54 Excl. BTW € 229,34 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Beveilig de Microsoft Surface Pro 2 10.6 inch tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze kunststof wandhouder is verkrijgbaar in de kleur wit en is speciaal gemaakt voor de Surface Pro 2 tablet van Microsoft. 

De Surface Pro 2 wordt in de kunststof Meglio cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde veiligheidsbouten. Optioneel is een RVS slot en een wit rozet verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk een rotatie unit met afdek rozet in zwart of wit mee te bestellen zodat de muurhouder ook als tafelstandaard gebruikt kan worden.

De Meglio heeft een luxe uitstraling en kan, tegen een meerprijs, in alle kleuren geleverd worden.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde tafelstandaard voor de Microsoft Surface Pro 2 van het type Meglio is standaard verkrijgbaar in het wit. Door de cassette in folie te wrappen is iedere kleur mogelijk tegen een meerprijs. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de kunststof cassette, waarin de Surface Pro 2 geschoven wordt, afgesloten door 2 meegeleverde veiligheidsbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbouten worden geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Kantelbaar en roteerbaar

De Meglio is in tegenstelling tot de Silver lijn niet vrij te draaien zodat de cassette altijd 100% haaks op de standaard staat. Uiteraard is de cassette te monteren in portrait of landscape. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt (om de kijkhoek te veranderen; deze is standaard 45 graden)

Het is mogelijk optioneel een rotatie unit erbij te bestellen met een wit rozet (afdekplaat). Zodoende is het mogelijk de muurhouder ook als tafelstandaard te gebruiken. De gehele standaard kan dan om zijn as roteren. Deze dient dan wel vastgeschroefd te worden aan de ondergrond voor stabiliteit.

Universele oplossing

Standaard wordt een hard schuimen bedje meegeleverd waarin de Surface Pro 2 wordt gelegd. Deze wordt in de Meglio cassette geschoven. De Ergo beveiligde tablet wandhouder Meglio is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie sleuf in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde. Alle knoppen van de tablet zijn te bereiken via de sleuven in de achterzijde van de cassette.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer ergo_MSSURPRO2_muur
Prijs incl.BTW € 229,34
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor MS Surface Pro 2
Gewicht 2500 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 100 x 100 x 2 mm
Hoogte 300 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 350 x 290 x 22 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Kleur Wit
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Alleen geschikt voor de Microsoft Surface Pro 2 (10,6 inch) tablet
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.