Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet tafelstandaard FERRO iPad 10,5

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele tafelstandaard FERRO is geschikt voor het beveiligen van de iPad Air en Pro 10,5 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke tafelstandaard is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De metalen cassette is gemaakt voor de iPad Air en Pro 10,5 inch.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. Standaard wordt deze tablet tafelstandaard geleverd met een voetplaat maar het is mogelijk een rotatie unit, met afdek rozet in zwart of wit, mee te bestellen om de tafelstandaard ankervast te bevestigen aan de ondergrond. Daarnaast zijn optioneel verkrijgbaar een kantelunit om de kijkhoek in te stellen en een rotatieschijf om de tablet van portrait naar landscape te draaien.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde tablet tafelstandaard FERRO voor de iPad Air en Pro 10,5 inch is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). Het is mogelijk optioneel een rotatie unit inclusief afdekplaatje (rozet) erbij te bestellen voor het ankervast bevestigen van de tafelstandaard aan de ondergrond. Het rozet is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit.

Veilig tegen diefstal

De cassettewaarin de iPad Air en Pro 10,5 tablet geplaatst wordt, kan afgesloten worden door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is een rotatie unit verkrijgbaar waarmee de cassette van de Securo vrij draaibaar wordt zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape. Optioneel is ook een kantel unit verkrijgbaar waarmee de cassette met tablet ook kantelbaar wordt waarmee de kijkhoek aan te passen is. U kunt dus alle kanten op met deze tablet tafelstandaard.

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de cassette worden geplakt. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. 

De Ergo beveiligde tablet tafelstandaard FERRO is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

De 10,5 inch cassette is geschikt voor de iPad Air en Pro 10,5 inch.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de ondergrond of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer ETSF10
Prijs incl.BTW € 168,19
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Air en Pro 10,5
Gewicht 2000 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet diameter 250 mm
Hoogte 300 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 360 x 270 x 20 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Maatwerk cassette voor iPad Pro 10,5
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.