Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet tafelstandaard Securo universeel 12-13 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 139,00 Excl. BTW € 168,19 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele tafelstandaard Securo is geschikt voor het beveiligen van alle 12 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke tafelstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk een rotatie unit, met afdek rozet in zwart of wit, mee te bestellen om de tafelstandaard ankervast te bevestigen aan de ondergrond.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet tafelstandaard 12 - 13 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). Het is mogelijk optioneel een rotatie unit inclusief afdekplaatje (rozet) erbij te bestellen voor het ankervast bevestigen van de tafelstandaard aan de ondergrond. Het rozet is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit.

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is een rotatie unit verkrijgbaar waarmee de cassette van de Securo vrij draaibaar wordt zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape. Optioneel is ook een kantel unit verkrijgbaar waarmee de cassette met tablet ook kantelbaar wordt waarmee de kijkhoek aan te passen is. U kunt dus alle kanten op met deze tablet tafelstandaard.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet tafelstandaard Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de ondergrond of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer ETSS1213
Prijs incl.BTW € 168,19
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 2000 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet diameter 250 mm
Hoogte 300 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 360 x 270 x 20 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Extra grote cassette voor o.a. iPad Pro
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.