Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 289,00 Excl. BTW € 349,69 Incl. BTW

Ergo beveiligde FINO tablet vloerstandaard Kiosk maatwerk

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 289,00 Excl. BTW € 349,69 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk is geschikt voor het beveiligen van alle tablets tegen diefstal. De Fino cassette wordt op maat gemaakt. Het is mogelijk de cassette zo te maken dat alleen het scherm zichtbaar is of het scherm inclusief de knoppen en camera aan de voorzijde van de tablet.

Deze oerdegelijke vloerstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleur wit of zwart en ideaal om een bedrijfslogo op te plakken.De kunststof maatwerk cassette van het type Fino, waar de tablet ingeschoven wordt, wordt in landscape of portrait gemonteerd en is niet draaibaar. Optioneel is een draaischijf verkrijgbaar zodat de cassette met tablet van landscape naar portrait gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van een RVS slot.

Beschrijving

Details

Logo en scherm

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk wit of zwart is ideaal om uw bedrijfslogo op te plakken of voor reklame uitingen. Er kan gekozen worden om alleen het scherm van de tablet zichtbaar te laten of het scherm en de knoppen en camera aan de voorzijde van de tablet.

Veilig tegen diefstal

De FINO cassette wordt op maat gemaakt voor uw tablet en bestaat uit hoogwaardig wit of zwart acrylaat. Een RVS drukslot geleverd met 2 sleutels zit aan de achterzijde om de cassette met tablet af te sluiten.

Optioneel draai-en kantelbaar 

De FINO cassette is optioneel verkrijgbaar met een rotatie unit zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape. Een optioneel verkrijgbare kantelunit zorgt voor de optimale kijkhoek; ideaal in geval van licht dat van boven komt om schittering te voorkomen. 

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De USB kabel loopt door een gat in de cassette door naar de achterzijde van de vloerstandaard. Zo kan de kabel netjes weggewerkt worden. Een extra lange stroomkabel met haakse aansluiting wordt aanbevolen in verband met de geringe ruimte in de cassette en is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EVSKMW
Prijs incl.BTW € 349,69
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Specifieke tablethouder
Gewicht 9000 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 350 x 350 mm
Hoogte 1050 - 1300 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette Afhankelijk van type tablet
Kijkhoek 0 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Maatwerk cassette voor ieder type tablet
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.