Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 196,00 Excl. BTW € 237,16 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk SECURO universeel

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 196,00 Excl. BTW € 237,16 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk SECURO is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke vloerstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart. Ideaal om een bedrijfslogo op te plakken.

De metalen cassette van het type Securo, waarin de tablet vastgezet wordt, is het goedkopere alternatief. De cassette wordt in landscape of portrait gemonteerd. Optioneel is een rotatie optie (landscape - portrait) en kantelunit (kijkhoek) beschikbaar.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een RVS slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Beschrijving

Details

Veilig tegen diefstal

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk SECURO wit of zwart is ideaal om uw bedrijfslogo op te plakken. De vloerstandaard wordt geleverd met een stalen cassette van het type Securo. De cassette, waarin de tablet geplaatst wordt, wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is een rotatie unit verkrijgbaar om de cassette eenvoudig en snel van portrait naar landscape te kunnen draaien. Ook is een kantelunit verkrijgbaar waarmee de kijkhoek van de cassette met tablet aangepast kan worden. Ideaal indien er veel licht van boven komt om schittering te vookomen.

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst,  en wordt de cassette afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houders is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Kiosk is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De USB kabel loopt door een gat in de cassette door naar de achterzijde van de vloerstandaard. Zo kan de kabel netjes weggewerkt worden. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EVSKS
Prijs incl.BTW € 237,16
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 9000 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 350 x 350
Hoogte 1050 - 1300 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 277 x 215 x 22 mm (Securo)
Kijkhoek 0 graden
Scharnier Optioneel
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant