Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 239,00 Excl. BTW € 289,19 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Meglio universeel 7-8 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 239,00 Excl. BTW € 289,19 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Beveilig uw kostbare tablets tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Ergo beveiligde universele vloerstandaard Meglio is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 8 inch tablets tegen diefstal. Deze kunststof wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart, wit, rood, hout en roestvrijstaal look (Dibond kunststof). 

De tablet wordt in de kunststof Meglio cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde veiligheidsbouten. Optioneel is een RVS slot verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk een rotatie unit met afdek rozet in zwart of wit mee te bestellen zodat de totale tafelstandaard roteerbaar is om zijn as.

De Meglio heeft een luxe uitstraling en kan, tegen een meerprijs, in alle kleuren geleverd worden. De kleur van de standaard en de cassette is zelf te bepalen.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet tafelstandaard 7-8 inch van het type Meglio is standaard verkrijgbaar in zwart, wit, rood, hout en roestvrijstaal look (Dibond kunststof). Door de cassette in folie te wrappen is iedere kleur mogelijk tegen een meerprijs. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de kunststof cassette, waarin de tablet geschoven wordt, afgesloten door 2 meegeleverde veiligheidsbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Kantelbaar en roteerbaar

De Meglio is in tegenstelling tot de Silver lijn niet vrij te draaien zodat de cassette altijd 100% haaks op de standaard staat. Uiteraard is de cassette te monteren in portrait of landscape. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt (om de kijkhoek te veranderen; deze is standaard 45 graden)

Het is mogelijk optioneel een rotatie unit erbij te bestellen met een zwarte of witte rozet (afdekplaat) die de ronde plaat vervangt. Zodoende is het mogelijk dat de gehele standaard om zijn as roteert. Deze dient dan wel vastgeschroefd te worden aan de ondergrond voor stabiliteit.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. De tablet wordt in de Meglio geschoven. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 12 cm breed x 18 cm hoog en een diagonaal van 21,4 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Meglio is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EVSM78
Prijs incl.BTW € 289,19
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 95000 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 350 x 350 x 4 mm
Hoogte 1250 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 277 x 215 x 22 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Kleur Meerdere kleuren mogelijk
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant