Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 169,00 Excl. BTW € 204,49 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Securo universeel 10,5 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 169,00 Excl. BTW € 204,49 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle 10,5 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke vloerstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet vloerstandaard 10,5 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). 

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is het mogelijk een rotatie unit te monteren waarmee de cassette vrij draaibaar wordt zodat de tablet snel en eenvoudig te draaien is van portrait naar landscape. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de kijkhoek van de cassette met tablet te veranderen is. U kunt dus alle kanten op met deze tablet vloerstandaard.

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de 10,5 inch cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

Deze cassette is ontwikkeld voor 10,5 inch tablets zoals de iPad Pro 10,5 en Samsung Galaxy TAB S 10,5 inch.

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de ondergrond of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EVSS10
Prijs incl.BTW € 204,49
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 9000 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 350 x 350
Hoogte 1050 - 1130 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 277 x 215 x 22 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Kleur Meerdere kleuren mogelijk
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor iPad Pro 10,5 en Samsung Galaxy TAB S 10,5 inch
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant