Winkelmand

€ 139,00 € 168,19 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo beveiligde wandhouder FERRO is geschikt voor het beveiligen van de iPad Air en Pro 10,5 inch tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder is verkrijgbaar … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde wandhouder FERRO is geschikt voor het beveiligen van de iPad Air en Pro 10,5 inch tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilvergrijs.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is optioneel vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van een meegeleverde inbusbout maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk een rozet in zwart of wit mee te bestellen om de muurplaat met bouten af te dekken.

Alleen geschikt voor de Apple iPad Air en Pro 10,5.

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde tablet wandhouder iPad Pro 10,5 inch van het type FERRO is verkrijgbaar in zwart, wit en zilvergrijs. Het is mogelijk optioneel een afdekplaatje (rozet) voor de wandplaat erbij te bestellen die de plaat en schroeven onttrekt aan het zicht. Dit rozet is verkrijgbaar in zwart of wit.

Veilig tegen diefstal

De cassette van de FERRO, wordt afgesloten door een meegeleverde inbusbout. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is een rotatie unit verkrijgbaar waarmee de cassette snel en eenvoudig van landscape naar portrait gedraaid kan worden. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt. U kunt dus alle kanten op met deze tablet houder.

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. 

De Ergo beveiligde tablet wandhouder FERRO is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Indien u de optionele rotatie unit erbij bestelt dan is de wandhouder eenvoudig te veranderen naar een tafelstandaard. Voor de stabiliteit dient u deze dan wel vast te schroeven aan de onderlaag.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeEWHF10
ProducttypeStandaard
Categorieën iPad Pro en Air 10,5 wandhouders, iPad Air 1/2 universeel, iPad 2/3/4 universeel, Samsung Galaxy TAB 3/4 universeel, Samsung Galaxy Note en TAB Pro 12,2 wandhouders, Wandhouder 9-11 inch, Ergo wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 139,00
Prijs (incl. btw)€ 168,19
BTW hoog (21%)€ 29,19
Merk Ergo AV
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten