Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 259,00 Excl. BTW € 313,39 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet wandhouder Meglio universeel 12-13 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 259,00 Excl. BTW € 313,39 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele wandhouder Meglio is geschikt voor het beveiligen van alle 12 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze kunststof wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart, wit en roestvrijstaal look (Dibond kunststof). 

De tablet wordt in de kunststof Meglio cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde veiligheidsbouten. Optioneel is een RVS slot verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk een afdek rozet in zwart of wit mee te bestellen om de muurplaat met bouten af te dekken.

De Meglio heeft een luxe uitstraling en kan, tegen een meerprijs, in alle kleuren geleverd worden. De kleur van de stang en de cassette is zelf te bepalen.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet wandhouder 12-13 inch van het type Meglio is standaard verkrijgbaar in zwart, wit en roestvrijstaal look (Dibond kunststof). Door de cassette in folie te wrappen is iedere kleur mogelijk tegen een meerprijs. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Het is mogelijk optioneel een afdekplaatje (rozet) voor de wandplaat erbij te bestellen die de plaat en schroeven onttrekt aan het zicht. Dit rozet is verkrijgbaar in zwart of wit.

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de kunststof cassette, waarin de tablet geschoven wordt, afgesloten door een meegeleverde veiligheidsbout. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Kantelbaar

De Meglio is in tegenstelling tot de Silver lijn niet vrij te draaien zodat de cassette altijd 100% haaks op de standaard staat. Uiteraard is de cassette te monteren in portrait of landscape. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. De tablet wordt in de Meglio geschoven. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Meglio is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Indien u de optionele rotatie unit erbij bestelt dan is de wandhouder eenvoudig te veranderen naar een tafelstandaard. Voor de stabiliteit dient u deze dan wel vast te schroeven aan de onderlaag.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EWHBM1213
Prijs incl.BTW € 313,39
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 5000 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 100 x 100 x 2 mm
Hoogte 350 mm
Dikte voet 2 mm
Cassette 430 x 325 x 25 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Kleur Meerdere kleuren mogelijk
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.