Winkelmand

€ 139,00 € 168,19 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo beveiligde platte wandhouder FERRO is geschikt voor het beveiligen van de iPad Pro 10,5 inch tablet tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor de … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde platte wandhouder FERRO is geschikt voor het beveiligen van de iPad Pro 10,5 inch tablet tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor de iPad Pro 10,5 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilvergrijs. De beste oplossing indien het van belang is de tablet zo dicht mogelijk tegen de wand te bevestigen.

Optioneel zijn een rotatie unit verkrijgbaar om de cassette van landscape naar portrait te kunnen draaien en een kantelunit waarmee de kijkhoek aangepast kan worden. De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. 

De kabel kan onzichtbaar in de cassette en door de achterwand weggewerkt worden.

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde platte tablet wandhouder voor de iPad Pro 10,5 inch van het type FERRO is verkrijgbaar in zwart, wit en zilvergrijs poedercoat.

Veilig tegen diefstal

De cassette van de FERRO waarin de tablet geplaatst wordt, wordt afgesloten door een meegeleverde inbusbout. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

Optioneel is een rotatie unit verkrijgbaar waarmee de cassette vrij draaibaar wordt zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape. Ook is een kantelunit verkrijgbaar waarmee de kijkhoek aangepast kan worden (beperkt bij de vlakke wandhouder).

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. 

Een voordeel is dat de cassette ook gebruikt kan worden met andere Ergo standaard zoals de tafelstandaard en/of vloerstandaard.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder FERRO is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet.  De USB laadkabel loopt door een gat in de achterzijde van de cassette door een gat in de vlakke wandhouder en kan vanaf daar naar beneden langs de muur of door de muur gehaald worden. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeEVWHF10
ProducttypeStandaard
Categorieën iPad Pro en Air 10,5 wandhouders, iPad Air 1/2 universeel, iPad 2/3/4 universeel, Samsung Galaxy TAB 3/4 universeel, Samsung Galaxy Note en TAB Pro 12,2 wandhouders, Wandhouder 9-11 inch, Ergo wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 139,00
Prijs (incl. btw)€ 168,19
BTW hoog (21%)€ 29,19
Merk Ergo AV
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten