€ 100,00 € 121,00 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo beveiligde universele wandhouder plat is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 8 inch tablets tegen diefstal. De cassette zit vlak tegen … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde universele wandhouder plat is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 8 inch tablets tegen diefstal. De cassette zit vlak tegen de muur. Deze oerdegelijke metalen wandhouder voor 7 en 8 inch tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. 

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet wandhouder plat voor 7 en 8 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). 

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een veiligheidsbouterbij te bestellen voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Draaibaar 

De cassette kan in portrait of landscape gemonteerd worden maar optioneel is een draaischijf beschikbaar zodat de tablet te roteren is van portrait naar landscape. en vice versa.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeschoven en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 12 cm breed x 18 cm hoog en een diagonaal van 21,4 cm. Er wordt standaard een kunststof kader meegeleverd voor 7 inch tablets. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk 7-8 inch tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door een gat in de achterzijde van de cassette en door een gat in de muurbeugel. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette is een gat gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

ArtikelcodeEWHS78
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 7-8 inch, iPad Mini 6 (8,3"), iPad Mini wandhouders, iPad Mini universeel, Lenovo, Tablet wandhouders, Ergo wandhouders
Prijs (excl. BTW)€ 100,00
Prijs (incl. BTW)€ 121,00
BTW hoog (21%)€ 21,00
Merk Ergo AV
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten