€ 195,00 € 235,95 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo Chiosco maatwerk tafelstandaard FINO is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke en robuste tafelstandaard … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo Chiosco maatwerk tafelstandaard FINO is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke en robuste tafelstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt kan in portrait of in landscape gemonteerd worden. De zware voetplaat zorgt ervoor dat de tafelstandaard stevig staat. 

De kunststof cassette wordt afgesloten door middel van een RVS sleutelslot.

Verschillende kleuren

De Ergo Chiosco maatwerk tablet tafelstandaard 7-13 inch van het type FINO is verkrijgbaar in zwart of wit. De cassette wordt op maat gemaakt voor de tablet dus vergeet niet het merk en type tablet in te vullen.

Veilig tegen diefstal

De FINO cassette wordt geleverd met een RVS drukslot en wordt geleverd met 2 sleutels. De cassette is van kunststof en wordt op maat gemaakt.

Draaibaar en kantelbaar

De FINO cassette kan in portrait of landscape gemonteerd worden. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt. U kunt dus alle kanten op met deze tablet tafelstandaard.

Maatwerk oplossing

Afhankelijk van de tablet wordt de kunststof cassette op maat gemaakt. 

De beveiligde tablet tafelstandaard FINO is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt via de achterzijde van de tablet naar een uitsparing in het midden van de cassette en door de holle buis naar het tafeloppervlak. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is goed te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Aanbevolen producten