€ 150,00 € 181,50 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo Chiosco universele tafelstandaard Securo is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke en robuste tafelstandaard … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo Chiosco universele tafelstandaard Securo  is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke en robuste tafelstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt kan in portrait of in landscape gemonteerd worden. De zware voetplaat zorgt ervoor dat de tafelstandaard stevig staat. 

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Verschillende kleuren

De Ergo Chiosco universele tablet tafelstandaard 7-13 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart of wit. 

Veilig tegen diefstal

Inbusbouten worden meegeleverd om de Securo cassette waarin de tablet geplaatst wordt af te sluiten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette nauwelijks open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

De cassette van de Securo kan in portrait of landscape gemonteerd worden. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt. U kunt dus alle kanten op met deze tablet tafelstandaard.

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes meegeleverd die in de cassette worden geplakt. Hier wordt de tablet op geplaatst en de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm (9-11 inch cassette). Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet tafelstandaard Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle buis door de ondergrond of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een hoofdtelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Aanbevolen producten