Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 225,00 Excl. BTW € 272,25 Incl. BTW

Ergo Fino Deluxe tablet wandhouder iPad Pro 10,5

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 225,00 Excl. BTW € 272,25 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Beveilig de iPad Pro 10,5 inch tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze wandhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is specifiek op maat gemaakt voor de iPad Pro 10,5 tablet van Apple. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

De iPad Pro 10,5 inch wordt in de kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De laadkabel voor de iPad Pro 10,5 is door de buis naar de wand te voeren.  

De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen. Optioneel is een afdekrozet in wit of zwart verkrijgbaar voor het netjes wegwerken van de montage plaat aan de muur.

Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de iPad Pro 10,5 inch bedienbaar. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.

Beschrijving

Details

Exacte maatvoering

De cassette van deze wandhouder heeft een exacte maatvoering voor de iPad Pro 10,5 inch. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past en dat er ook rekening is gehouden met de laadkabel voor de iPad. De tablet wordt in de cassette geschoven en afgesloten. Het scherm past precies voor de uitsnede van de cassette. Optioneel blijven de home knop, camera en lichtsensor in het zicht. De cassette is slechts 15 mm dik.

Verschillende kleuren

De cassette van de Ergo Fino beveiligde wandhouder voor de iPad Pro 10,5 is van hoogwaardig acrylaat gemaakt. Deze is verkrijgbaar in wit of zwart. De voetplaat en de buis van 200 x 60 mm zijn van gelakt metaal en verkrijgbaar in wit, zwart of RVS (tegen een meerprijs).

Veilig tegen diefstal

De kunststof cassette wordt afgesloten door het meegeleverde drukslot. Het slot zit aan de achterzijde en wordt vergrendeld door het in te drukken. Met behulp van de meegeleverde sleutels kan deze weer van het slot gehaald worden. 

Kantelbaar en draaibaar (optioneel)

De cassette van de Fino kan in portrait of landscape gemonteerd worden. Indien gewenst is het optioneel mogelijk een rotatie schijf te monteren waarmee de cassette naar believen te roteren is van landscape naar portrait en vice versa.

Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit te monteren zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt om de kijkhoek te veranderen; deze is standaard 45 graden.

Ook is een afdekrozet verkrijgbaar waarmee de voet van de wandhouder afgedekt wordt. De schroeven worden hiermee afgedekt.

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 75 en 100 standaard schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen voorzien van VESA gemonteerd worden. De Ergo Fino beveiligde wandhouder voor de iPad Pro 10,5 is ideaal om te gebruiken op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de cassette naar de holle buis van de standaard naar beneden. Daar kan deze blind door de ondergrond naar een stopcontact lopen. Een extra lange USB stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde. Alle knoppen van de tablet zijn te bereiken via de uitsparingen in de achterzijde van de cassette.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EWHBFPRO10
Prijs incl.BTW € 272,25
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Pro 10,5
Gewicht 3,5 kg
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet NVT
Hoogte 200 (hoogte buis)
Dikte voet NVT
Cassette 380 x 235 x 15 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Exacte passing voor iPad Pro 10,5
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.