Winkelmand

€ 209,00 € 252,89 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Maatwerk beveilig voor ieder type tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze wandhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Maatwerk beveilig voor ieder type tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. Deze wandhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is specifiek op maat gemaakt voor uw tablet. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

De tablet wordt in de exact passende kunststof Fino cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De laadkabel voor de tablet is door de buis blind naar en door de wand te voeren. 

De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen. Optioneel is een afdekrozet in wit of zwart verkrijgbaar voor het netjes wegwerken van de montage plaat aan de muur.

Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. Wifi ontvangst en het geluid zijn optimaal.

Exacte maatvoering

De cassette van deze wandhouder wordt exact op maat gemaakt voor uw tablet. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past en dat er ook rekening is gehouden met de laadkabel voor de tablet en de bereikbaarheid van de knoppen. De tablet wordt in de cassette geschoven en afgesloten. Het scherm past precies voor de uitsnede van de cassette. De home knop, camera en lichtsensor blijven in het zicht of worden ook afgedekt.

Verschillende kleuren

De cassette van de Ergo Fino beveiligde wandhouder is van hoogwaardig acrylaat gemaakt. Deze is verkrijgbaar in wit of zwart. De voetplaat en de buis van 200 x 60 mm zijn van gelakt metaal en verkrijgbaar in wit, zwart of RVS (tegen een meerprijs). 

Veilig tegen diefstal

De kunststof cassette wordt afgesloten door middel van het meegeleverde drukslot. Het slot zit aan de achterzijde en wordt vergrendeld door het in te drukken. Met behulp van de meegeleverde sleutels kan deze weer van het slot gehaald worden. 

Kantelbaar en draaibaar (optioneel)

De cassette van de Fino kan in portrait of landscape gemonteerd worden. Indien gewenst is het optioneel mogelijk een rotatie schijf te monteren waarmee de cassette naar believen te roteren is van landscape naar portrait en vice versa.

Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit te monteren zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt om de kijkhoek te veranderen; deze is standaard 45 graden.

Ook is een afdekrozet verkrijgbaar waarmee de voet van de wandhouder afgedekt wordt. De schroeven worden hiermee afgedekt.

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 75 en 100 standaard schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen, voorzien van VESA, gemonteerd worden. De Ergo Fino beveiligde wandhouder voor de iPad Air 1 en 2 is ideaal om te gebruiken op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de cassette naar de holle buis van de wandhouder naar beneden. Daar kan deze blind door de ondergrond naar een stopcontact lopen. Een extra lange USB stroomkabel met haakse aansluiting is aan te raden en optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde. Alle knoppen van de tablet zijn te bereiken via de uitsparingen in de achterzijde van de cassette.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeEFWHBMW
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 7-8 inch, Wandhouder 9-11 inch, Wandhouder 12-13 inch, TAB S7+ wandhouders, Samsung TAB S5e, TAB A7 wandhouders, TAB A 10,1 (2019) wandhouders, TAB A 10,5 (2018) wandhouders, TAB A 10,1 wandhouders, MS Pro wandhouders, Tablet wandhouders, Ergo wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 209,00
Prijs (incl. btw)€ 252,89
BTW hoog (21%)€ 43,89
Min. bestelh. 1
Merk Ergo AV

Aanbevolen producten