€ 315,00 € 381,15 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de LARGO display vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de LARGO display vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor monitoren van 12,9 inch tot 32 inch met VESA montage mogelijkheid. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

De Ergo beveiligde universele vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle monitoren of LCD met of zonder touchscreen voorzien van VESA 75, 100 of 200.

Display mogelijkheid

De unieke vloerstandaard display LARGO is ontwikkeld voor het monteren van (touch) monitoren tot 32 inch. Deze vloerstandaard is voorzien van een volledig metalen voor- en achterzijde waarop uw logo of commerciële boodschap geplaatst kan worden. U kunt het paneel zelf laten bestickeren of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand.

Verschillende kleuren

De beveiligde universele vloerstandaard 12 tot 32 inch type LARGO is verkrijgbaar in zwart of wit. 

In de vloerstandaard Largo is ruimte aan de binnenzijde om kabels en eventuele andere aansluitingen onzichtbaar weg te werken. Door zijn gewicht van 17 kg staat de LARGO zeer stabiel.

Universele oplossing

De Largo vloerstandaard is verkrijgbaar in de volgende configuraties:

  • Met VESA 75/100 montage plaat (wit of zwart)
  • Met VESA 100/200 montage plaat (alleen zwart)

De Largo beveiligde vloerstandaard is ideaal in te zetten op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De alle kabels kunnen door de holle binnenkant vanaf de monitor naar de vloer doorgevoerd worden.  

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeEVSL1232M
ProducttypeStandaard
Categorieën Tablet vloerstandaard, Tablets 12 tot 32 inch, Monitor en TV, Ergo vloerstandaards
Prijs (excl. btw)€ 315,00
Prijs (incl. btw)€ 381,15
BTW hoog (21%)€ 66,15
Min. bestelh. 1
Merk Ergo AV