Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 259,00 Excl. BTW € 313,39 Incl. BTW

Ergo Lusso tablet tafelstandaard maatwerk

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 259,00 Excl. BTW € 313,39 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Beveilig uw tablet tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Lusso tafelstandaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan specifiek op maat gemaakt worden voor iedere tablet. De cassette is gemaakt van acryl. De voet en buis van wit of zwart gelakt metaal. Tegen een meerprijs zijn de voet en buis ook verkrijgbaar in RVS.

De tablet wordt in de exact op maat gemaakte kunststof Luso cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde push lock met sleutels. De laadkabel voor de tablet is door de buis naar beneden te voeren.  

De cassette met VESA 75 en 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. Indien gewenst ook roteerbaar en/of kantelbaar. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen. Optioneel is een rotatie unit met afdekrozet verkrijgbaar waarmee de voet vervangen wordt en de volledige tafelstandaard roteerbaar wordt.

Via de achterzijde van de cassette is de aan-uit knop van de tablet bereikbaar. U kiest zelf of alleen het scherm zichtbaar is of ook de knoppen en camera aan de voorzijde.


Beschrijving

Details

Exacte maatvoering

De cassette van de Lusso tafelstandaard wordt op maat gemaakt voor uw tablet. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past en dat er ook rekening is gehouden met de laadkabel voor de tablet. De tablet wordt in de cassette geschoven en afgesloten. Het is mogelijk te kiezen tussen alleen het scherm zichtbaar of scherm, home knop, camera en lichtsensor bedienbaar. 

Verschillende kleuren

De cassette van de Ergo Lusso beveiligde tafelstandaard is van hoogwaardig acrylaat gemaakt. Deze is verkrijgbaar in wit of zwart. De voetplaat en de buis van 200 x 60 mm zijn van gelakt metaal en verkrijgbaar in wit, zwart of RVS (tegen een meerprijs).

Veilig tegen diefstal

De kunststof Lusso cassette wordt afgesloten door het meegeleverde drukslot. Het slot zit aan de achterzijde en wordt vergrendeld door het in te drukken. Met behulp van de meegeleverde sleutels kan deze weer van het slot gehaald worden. 

Kantelbaar en draaibaar (optioneel)

De cassette van de Lusso kan in portrait of landscape gemonteerd worden. Indien gewenst is het optioneel mogelijk een rotatie schijf te monteren waarmee de cassette naar believen te roteren is van landscape naar portrait en vice versa.

Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit te monteren zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt om de kijkhoek te veranderen; deze is standaard 45 graden.

Ook is een rotatie unit met afdekrozet verkrijgbaar waarmee de voetplaat vervangen wordt en de volledige tafelstandaard roteerbaar wordt.

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 75 en 100 standaard schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen voorzien van VESA gemonteerd worden. De Ergo Fino beveiligde tafelstandaard is ideaal om te gebruiken op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de cassette naar de holle buis van de standaard naar beneden. Daar kan deze blind door de ondergrond of tussen de voetjes van de tafelstandaard door naar een stopcontact lopen. Een extra lange USB stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Het geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde. Alle knoppen van de tablet zijn te bereiken via de uitsparingen in de achterzijde van de cassette.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer ETSLMW
Prijs incl.BTW € 313,39
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Specifieke tablethouder
Gewicht 3,5 kg
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 25 cm diameter
Hoogte 200 (hoogte buis)
Dikte voet 4 mm
Cassette Afhankelijk van type tablet
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Maatwerk oplossing voor iedere tablet
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant