ALLE OPTIES BIJ DE ERGO VLOERSTANDAARDS, TAFELSTANDAARDS EN WANDHOUDERS

Hoogte_verstelbare_vs.jpg

De hoogteverstelling van de vloerstandaard is voor alle vloerstandaards optioneel tegen een meerprijs leverbaar. De hoogte is variabel in te stellen van 60 cm tot 120 cm. Een klein inbusboutje aan de achterzijde van de buis regelt de hoogte. Indien gewenst is dit inbusboutje met een veiligheidsbout te leveren.


passe-partout.jpg

Het passe-partout is optioneel bij de universele cassette Securo en Meglio om de randen rondom het scherm af te dekken. Dit passe-partout wordt op maat gemaakt voor uw tablet. U geeft bij het bestellen aan voor welke tablet het gebruikt gaat worden. Het is mogelijk om de home knop en camera vrij te laten in het passe-partout. Het passe-partout is gemaakt van acrylaat en in wit en zwart verkrijgbaar. Voor bepaalde tablets is er een aantal werkdagen levertijd.


Kantelunit.jpg

De Ergo kantel unit of kijkhoekversteller past op alle cassettes (Securo, Meglio en Fino). Hiermee is de kijkhoek van de tablet aan te passen. Indien de vloerstandaard, tafelstandaard of wandhouder direct onder een lichtbron staat is dit aan te raden om reflectie in het scherm tegen te gaan. De kantel unit is verkrijgbaar in wit, zwart, zilvergrijs en andere kleuren maar niet in RVS.


Rotatie_unit.jpg

De Ergo rotatie unit 360 graden is optioneel te kiezen bij de Ergo tafelstandaards. Normaliter wordt bij de tafelstandaards een zwaar metalen voetplaat geleverd. Met de rotatie unit is het mogelijk de tafelstandaard aan de ondergrond vast te schroeven alsmede 360 graden te roteren om zijn as. Het meegeleverde rozet zorgt ervoor dat het er netjes uit ziet. Het rozet is verkrijgbaar in zwart of wit.


rotatie_cassette.jpg

De Ergo rotatie unit landscape - portrait is optioneel te kiezen bij alle Ergo cassette's (Securo, Meglio en Fino). Deze kunststof schijf zit aan de achterzijde van de cassette en zorgt ervoor dat de cassette met tablet van landscape naar portrait kan roteren. Door de schroeven wat strakker vast te zetten is het ook mogelijk de cassette in portrait of landscape te fixeren.


rozet.jpg

Optioneel te bestellen bij de Ergo wandhouders met buis. Er wordt een metalen plaat meegeleverd om de wandhouder aan de wand te monteren. Voor een mooie afwerking is het mogelijk dit rozet optioneel mee te bestellen. De montage plaat en schroeven vallen weg onder het rozet. Verkrijgbaar in de kleur zwart en wit.


Pedestal.jpg

Optioneel mee te bestellen met de Ergo vloerstandaards. De Ergo pedestal (verhoger) is van hout gemaakt en meet 40 x 40 x 15 cm. De standaard hoogte van de vloerstandaards vanaf de grond tot het midden van de tablet is 105 cm. Met deze pedestal wordt de hoogte tot het midden van de tablet 120 cm. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs.


Slot.jpg

Standaard bij de Fino cassette maar optioneel verkrijgbaar bij de universele Securo en Meglio cassette. Bij de Securo is het mogelijk op een later tijdstip zelf het slot te monteren maar bij de Meglio wordt dit ingebouwd tijdens de productie. Bij de Fino en Meglio cassette steeks het slot naar achteren ui. Bij de Securo steekt het slot aan de korte zijde uit. Dit is de reden dat alleen de Securo als volledig vlakke wandhouder geleverd wordt. De Meglio en Fino kunnen vlak aan de wand gemonteerd worden met behulp van de kantelunit.


Veiligheidsbout.jpg

Mee te bestellen met een universele Securo en Meglio cassette. Deze worden standaard geleverd met een inbusbout om de cassette af te sluiten. Voor meer veiligheid is optioneel het RVS slot of deze veiligheidsbout verkrijgbaar. Deze wordt geleverd met een veiligheidsbitje.


Haakse_kabel.jpg

We raden aan om een haakse kabel te gebruiken bij vrijwel alle cassette's vanwege de beperkte ruimte in de cassette. Uiteraard is het afhankelijk van het type tablet en type cassette of het wel of niet past maar met een haakse kabel past het altijd en is er geen risico op beschadiging van de kabel of tablet poort.