€ 145,00 € 175,45 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo Piatto wandhouder kan volledig vlak tegen de wand gemonteerd worden. Aan de achterzijde van de cassette zijn sleuven gefreesd voor de kabel. Indien … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo Piatto wandhouder kan volledig vlak tegen de wand gemonteerd worden. Aan de achterzijde van de cassette zijn sleuven gefreesd voor de kabel. Indien mogelijk is het mooiste uiteraard om de kabel door de wand te laten lopen.

De Piatto wandhouder is verkrijgbaar in mat zwart of mat wit en kan specifiek op maat gemaakt worden voor iedere tablet. De cassette is gemaakt van acryl. 

De tablet wordt in de, exact op maat gemaakte, kunststof Piatto cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde veiligheidsbout met veiligheidsbit. 

De tablet cassette met VESA 100 aansluiting kan in landscape of portrait gemonteerd worden. De cassette is ook te monteren op andere VESA houders zoals monitor houders en zwenk armen. 

U kiest zelf of alleen het scherm zichtbaar is of ook de knoppen en camera aan de voorzijde.

Exacte maatvoering

De cassette van de Piatto wandhouder wordt op maat gemaakt voor uw tablet. Dit wil zeggen dat de tablet precies in de houder past en dat er ook rekening is gehouden met de laadkabel voor de tablet. Aan de achterzijde zijn 2 sleuven gefreesd om de kabel weg te kunnen laten lopen. Het is mogelijk te kiezen tussen alleen het scherm zichtbaar of scherm, home knop, camera en lichtsensor bedienbaar. 

Verschillende kleuren

De cassette van de Ergo Piatto beveiligde wandhouder is van hoogwaardig acrylaat gemaakt. Deze is verkrijgbaar in mat wit of mat zwart.

Veilig tegen diefstal

De tablet wordt in de kunststof Piatto cassette geschoven en kan worden afgesloten met de meegeleverde veiligheidsbout. ook het bitje wordt meegeleverd. 

Vlakke montage

De Piatto cassette is volledig vlak tegen de wand te monteren in portrait of landscape. 

Universele oplossing

De cassette is voorzien van de VESA 100 standaard schroefgaten. Zodoende kan deze op alle monitor standaards en zwenk armen voorzien van VESA gemonteerd worden. De Ergo Piatto beveiligde wandhouder is ideaal om te gebruiken in combinatie met bediening van domotica of op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Een extra lange USB stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Aanbevolen producten