Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 109,00 Excl. BTW € 131,89 Incl. BTW

Ergo beveiligde tablet wandhouder Securo universeel 9-11 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 109,00 Excl. BTW € 131,89 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde universele wandhouder is geschikt voor het beveiligen van alle 9 - 11 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De cassette waarin de tablet vastgezet wordt is vrij draaibaar zodat de tablet altijd van portrait naar landscape gedraaid kan worden.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbus bouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk een afdek rozet in zwart of wit mee te bestellen om de muurplaat met bouten af te dekken.

Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet wandhouder 9-11 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). Het is mogelijk optioneel een afdekplaatje (rozet) voor de wandplaat erbij te bestellen die de plaat en schroeven onttrekt aan het zicht. Dit rozet is verkrijgbaar in zwart of wit.

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Draaibaar en kantelbaar

De cassette is vrij draaibaar ten opzichte van de stang zodat de tablet te bekijken is in portrait of landscape. Optioneel is het ook mogelijk om een kantel unit erbij te bestellen zodat de cassette met tablet ook kantelbaar wordt. U kunt dus alle kanten op met deze tablet houder.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Indien u de optionele rotatie unit erbij bestelt dan is de wandhouder eenvoudig te veranderen naar een tafelstandaard. Voor de stabiliteit dient u deze dan wel vast te schroeven aan de onderlaag.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EWHBS911
Prijs incl.BTW € 131,89
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 2300 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 100 x 100 x 2 mm
Hoogte 275 mm
Dikte voet 5 mm
Cassette 277 x 215 x 22 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Optioneel
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden De cassette is standaard te roteren van portrait naar landscape
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.