Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 99,95 Excl. BTW € 120,94 Incl. BTW

Ergo FERRO beveiligde iPad Air 10,5 inch tablet wandhouder Flessibile

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 99,95 Excl. BTW € 120,94 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Ergo beveiligde tablet wandhouder FERRO is geschikt voor het beveiligen van de iPad Air en Pro 10,5 inch tablet tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De metalen cassette van het type FERRO is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs. Hierbij is de zilvergrijze uiteraard de mooiste combinatie. 

De Flessibile wandhouder is leverbaar in 3 verschillende lengtes; 125mm, 300mm en 450 mm. Hiermee kan de cassette in landscape en in portrait gezet worden en in elke willekeurige hoek gezet worden door het draaibal mechanisme.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een RVS slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Beschrijving

Details

Veilig tegen diefstal

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile is een zeer flexibele wandhouder verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. De stalen cassette van het type Securo is verkrijgbaar in wit, zwart, zilvergrijs of RVS. 

De kunststof kogel kan alle kanten op gekanteld worden. De stroefheid waarmee dit kan regelt u zelf door de schroeven vaster of losser te draaien. De cassette kan in portrait of landscape gezet worden.

De cassette met tablet wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Flexibele oplossing

Er kan gekozen worden uit drie verschillende typen Flessibile:

  • Flessibile 125 mm: wandhouder met één draaischarnier en een afstand tot de muur van 125 mm.
  • Flessibile 300 mm: wandhouder met twee draaischarnieren en een afstand tot de muur van 300 mm.
  • Flessibile 450 mm: wandhouder met drie draaischarnieren en een afstand tot de muur van 450 mm.

De cassette kan in portrait of landscape geroteerd worden. De kijkhoek kan met 15 graden aangepast worden en afhankelijk van de gekozen arm kan de tablet met cassette in het horizontale vlak draaien en verder van de wand gezet worden.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De USB kabel loopt door een gat in de cassette via de Flessibile naar de wand. We adviseren een haakse kabel te gebruiken vanwege de beperkte ruimte in de cassette.  Een extra lange haakse stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EWHSFL10
Prijs incl.BTW € 120,94
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 3000 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 95 x 67 mm
Hoogte 125, 300 of 450 mm (muur tot voorzijde cassette)
Dikte voet 4 mm
Cassette voor 10,5 inch iPad tablets
Kijkhoek variabel
Scharnier Anders
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Zowel draai- en kantelbaar
Kleur Meerdere kleuren
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant