Winkelmand

€ 114,95 € 139,09 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 125mm is geschikt voor het beveiligen van alle 12-13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke muurhouder voor tablets is … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 125mm is geschikt voor het beveiligen van alle 12-13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke muurhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De cassette van het type Securo is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs. Hierbij is de zilvergrijze uiteraard de mooiste combinatie. De Meglio cassette van acryl is verkrijgbaar in zwart en wit en overige kleuren op aanvraag.

De Flessibile muurhouder heeft een draaischarnier en een afstand tot de muur van 125 mm. De cassette kan zowel geroteerd als gekanteld worden zover de afstand tot de wand dit toelaat.

De metalen cassette, van het type Securo, wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een RVS slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Veilig tegen diefstal

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 125mm heeft een scharnier waardoor de cassette met tablet gedraaid kan worden. De wandhouder wordt geleverd met een stalen cassette van het type Securo of een kunststof acrylaat Meglio cassette voor een chique uitstraling. De cassette kan in portrait of landscape gezet worden.

De cassette met tablet wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en de cassette dichtgeklapt. Het voordeel van deze universele houders is dat een nieuw type of ander merk tablet met dezelfde afmeting hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet muurhouder is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De USB kabel loopt door een gat in de cassette door naar de muurhouder. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeFL1213125
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 12-13 inch, iPad Pro 12,9 wandhouders, iPad Pro 12,9 wandhouders, iPad Air 1/2 universeel, iPad 2/3/4 universeel, TAB S7 wandhouders, Samsung Galaxy Note en TAB Pro 12,2 wandhouders, MS Pro wandhouders, Ergo wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 114,95
Prijs (incl. btw)€ 139,09
BTW hoog (21%)€ 24,14
Min. bestelh. 1
Merk Ergo AV

Aanbevolen producten