Winkelmand

€ 119,00 € 143,99 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 300mm is geschikt voor het beveiligen van alle 12-13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 300mm is geschikt voor het beveiligen van alle 12-13 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De metalen cassette van het type Securo is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs. Hierbij is de zilvergrijze de mooiste combinatie. De Kunststof meglio cassette heeft een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in zwart en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

De Flessibile wandhouder heeft twee draaischarnieren en een afstand tot de muur van 300 mm. Hiermee kan de cassette in landscape en in portrait gezet worden en in elke willekeurige hoek gezet worden door het draaibal mechanisme.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een RVS slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Veilig tegen diefstal

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 300mm heeft twee scharnieren waardoor de cassette met tablet alle kanten opgedraaid kan worden. De wandhouder wordt geleverd met een stalen cassette van het type Securo of de luxe Meglio acrylaat cassette. De cassette kan eenvoudig van portrait naar landscape gedraaid worden.

De kunststof kogel kan alle kanten op gekanteld worden. De stroefheid waarmee dit kan regelt u zelf door de schroeven vaster of losser te draaien.

De cassette met tablet wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en de cassette dichtgeklapt. Het voordeel van deze universele houders is dat een nieuw type of ander merk tablet met dezelfde afmeting hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De USB kabel loopt door een gat in de cassette door naar de wandhouder. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeFL1213300
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 12-13 inch, iPad Pro 12,9 wandhouders, iPad Pro 12,9 wandhouders, iPad Air 1/2 universeel, iPad 2/3/4 universeel, MS Pro wandhouders, Ergo wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 119,00
Prijs (incl. btw)€ 143,99
BTW hoog (21%)€ 24,99
Min. bestelh. 1
Merk Ergo AV

Aanbevolen producten