Winkelmand

€ 89,00 € 107,69 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 125mm is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 8 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 125mm is geschikt voor het beveiligen van alle 7 - 8 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke wandhouder voor tablets is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De metalen cassette van het type Securo is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilvergrijs of RVS. Hierbij is de zilvergrijze uiteraard de mooiste combinatie. De luxe kunststof cassette van de Meglio is verkrijgbaar in wit of zwart. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

De Flessibile wandhouder heeft een draaischarnier en een afstand tot de muur van 125 mm. Hiermee kan de cassette in landscape in een hoek van 45 graden gezet worden en in portrait in een hoek van 35 graden ten opzichte van de muur.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een RVS slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Veilig tegen diefstal

De Ergo beveiligde tablet wandhouder Flessibile 125mm heeft een scharnier waardoor de cassette met tablet gedraaid kan worden. De cassette kan eenvoudig van portrait naar landscape geroteerd worden.De wandhouder wordt geleverd met een stalen cassette van het type Securo of de luxe acrylaat Meglio cassette. De Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en RVS. De Meglio in wit en zwart. 

De cassette met tablet wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Universele oplossing

Er worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Bij de Securo wordt de tablet hierop geplaatst en de cassette dichtgeklapt. Bij de Meglio wordt de tablet in de cassette geschoven. Het voordeel van deze universele wandhouders is dat een nieuw type of ander merk tablet met dezelfde afmeting hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet wandhouder is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De USB kabel loopt door een gat in de cassette door naar de wandhouder. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

ArtikelcodeFL78125
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 7-8 inch, iPad Mini wandhouders, iPad Mini universeel, Ergo wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 89,00
Prijs (incl. btw)€ 107,69
BTW hoog (21%)€ 18,69
Min. bestelh. 1
Merk Ergo AV

Aanbevolen producten