Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 349,00 Excl. BTW € 422,29 Incl. BTW

Ergo tablet DISPLAY vloerstandaard Meglio universeel 12-13 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 349,00 Excl. BTW € 422,29 Incl. BTW

Maximaal aantal karakters 50

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Meglio display vloerstandaard. Een metalen plaat in wit of zwart wordt bij deze vloerstandaard bevestigd aan de cassette en de voet. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

Daarnaast beveiligt u uw kostbare tablets tegen diefstal op beurzen, in winkels of andere openbare gelegenheden. De Ergo beveiligde universele dsiplay vloerstandaard Meglio is geschikt voor het beveiligen van alle 12 - 13 inch tablets tegen diefstal. De kunststof houder Meglio voor tablets is verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart of wit. 

De tablet wordt in de kunststof Meglio cassette geschoven die afgesloten kan worden met de meegeleverde veiligheidsbouten. Optioneel is een RVS slot verkrijgbaar. 

De Meglio heeft een luxe uitstraling en kan, tegen een meerprijs, in alle kleuren geleverd worden. De kleur van de standaard en de cassette is zelf te bepalen.

Beschrijving

Details

Display mogelijkheid

Deze unieke vloerstandaard display Meglio is voorzien van een reklame paneel waarop uw logo of commerciële boodschap gedrukt kan worden. Het metalen paneel is verkrijgbaar in wit of zwart. De afmeting is afhankelijk van de stand van de tablet; portrait (25 cm) of landscape (33 cm). U kunt het paneel zelf bestickeren of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand.

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet vloerstandaard 12-13 inch van het type Meglio is standaard verkrijgbaar in zwart of wit. Door de cassette in folie te wrappen is iedere kleur mogelijk tegen een meerprijs. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de kunststof cassette, waarin de tablet geschoven wordt, afgesloten door 2 meegeleverde veiligheidsbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. De tablet wordt in de Meglio geschoven. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Meglio is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle buis door de wand of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EDVSM1213
Prijs incl.BTW € 422,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 10000 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 350 x 350 x 4 mm
Hoogte 1300 mm
Dikte voet 4 mm
Cassette 390 x 325 x 25 mm
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Geen scharnier
Kleur Meerdere kleuren mogelijk
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Display mogelijkheid
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant