Winkelmand

€ 214,00 € 258,94 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Securo display vloerstandaard. Een witte of zwarte metalen plaat … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de Securo display vloerstandaard. Een witte of zwarte metalen plaat wordt bij deze vloerstandaard bevestigd aan de cassette en de voet. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

De Ergo beveiligde universele vloerstandaard is geschikt voor het beveiligen van alle 9 - 11 inch tablets tegen diefstal. Deze oerdegelijke vloerstandaard voor tablets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in RVS.

De cassette wordt afgesloten door middel van 2 meegeleverde inbusbouten maar optioneel is een slot of veiligheidsbout verkrijgbaar.

Display mogelijkheid

Deze unieke vloerstandaard display Securo is voorzien van een metalen reclame paneel waarop uw logo of commerciële boodschap kan worden geplaatst. Het paneel is verkrijgbaar in wit of zwart. De afmeting van de plaat is afhankelijk van de stand van de tablet; portrait (25 cm) of landscape (33 cm). U kunt het paneel zelf laten bestickeren of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand.

Verschillende kleuren

De Ergo beveiligde universele tablet vloerstandaard 9-11 inch van het type Securo is verkrijgbaar in zwart, wit, zilvergrijs en tegen een meerprijs roestvrij staal (RVS). 

Veilig tegen diefstal

Standaard wordt de cassette van de Securo waarin de tablet geplaatst wordt afgesloten door 2 meegeleverde inbusbouten. Het is ook mogelijk om optioneel een RVS drukslot erbij te bestellen of een veiligheidsbout voor nog meer veiligheid. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette onmogelijk open te breken is.

Universele oplossing

Standaard worden foam kussentjes in 3 verschillende dikte meegeleverd die in de cassette worden geplakt afhankelijk van de dikte van de tablet. Hier wordt de tablet op geplaatst en wordt de bovenkant van de houder dichtgeklapt en afgesloten. De afmeting van het zichtbare deel van de tablet zijn 15,8 cm breed x 23,3 cm hoog en een diagonaal van 28,2 cm. Het voordeel van deze universele houder is dat een nieuw type of ander merk tablet hoogstwaarschijnlijk ook past.

De Ergo beveiligde tablet vloerstandaard Securo is ideaal in gebruik voor op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

Er wordt een kunststof plaatje meegeleverd om de home knop af te schermen maar het is beter om dit softwarematig te regelen op de tablet. De stroomkabel loopt door de holle buis door de ondergrond of via een ventilatie gaatje in de achterzijde van de cassette. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Aan de onderzijde van de cassette zijn 2 gaten gemaakt om eventueel een koptelefoon draad doorheen te halen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Aanbevolen producten