Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 465,00 Excl. BTW € 562,65 Incl. BTW

Ergo tablet LARGO vloerstandaard universeel 12-32 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 465,00 Excl. BTW € 562,65 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de LARGO tablet vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 12 inch tot 32 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

Beschrijving

Details

Display mogelijkheid

De unieke tablet vloerstandaard display LARGO is ontwikkeld voor het monteren van tablets van 12 tot 32 inch. Kleinere afmetingen raden we af omdat dit geen recht doet aan het design van de vloerstandaard.

Deze vloerstandaard is voorzien van een volledig metalen voor- en achterzijde waarop uw logo of commerciële boodschap geplaatst kan worden. U kunt het paneel zelf laten bestickeren of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand.

Verschillende kleuren

De beveiligde universele tablet vloerstandaard 12 tot 32 inch type LARGO is verkrijgbaar in zwart of wit met zwarte of witte cassette. 

Veilig 

De Piatto cassette is van acrylaat gemaakt en kan op maat gemaakt worden voor iedere tablet. De cassette met tablet wordt afgesloten met een veiligheids inbusbout. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

In de vloerstandaard Largo is ruimte aan de binnenzijde om kabels en eventuele andere aansluitingen onzichtbaar weg te werken. Door zijn gewicht van 17 kg staat de LARGO zeer stabiel.

Universele oplossing

De Largo vloerstandaard is verkrijgbaar voor iedere 12 tot 32 inch tablet. Staat uw tablet er niet bij neem dan contact met ons op vor een offerte.

De Largo beveiligde tablet vloerstandaard is ideaal in te zetten op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle binnenkant vanaf de tablet naar de vloer. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar voor tablets met een universele Lightning (Apple) of Micro USB kabel. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Ergo AV en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EVSL1232T
Prijs incl.BTW € 562,65
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 17 kg
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 450 x 350 mm
Hoogte 1010 mm (midden tablet)
Dikte voet 4 mm
Cassette Afhankelijk van type
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Vloerstandaard voor 12 tot 32 inch
Kleur Meerdere kleuren
Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.