€ 1.495,00 € 1.808,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De GoCabby 16 tablet trolley is specifiek ontwikkeld om 16 tablets veilig over grotere afstanden te vervoeren (tussen locaties). Belangrijkste punten van de GoCabby 16 … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De GoCabby 16 tablet trolley is specifiek ontwikkeld om 16 tablets veilig over grotere afstanden te vervoeren (tussen locaties).

Belangrijkste punten van de GoCabby 16 voor tablets:

 • Geschikt voor 16 tablets met of zonder hoes.
 • Verticale stand van de tablets.
 • Met Charge&Sync.
 • Voorzien van een intelligent energie management systeem.
 • Optimale bescherming door klitteband en beschermend 
 • Passieve ventilatiesysteem gaat oververhitting tegen.
 • Voorzien van handige grepen.
 • Hoeken voorzien van schok absorberende bumpers.
 • Grote stabiele wielen met slot functie.
 • 2 punts sluitmechanisme voor veilige opslag.
 • Innovatief kabel management systeem.
 • Geen uitstekende delen en sleutelslot aan bovenzijde.

DOORDACHT DESIGN

De GoCabby 16 is geschikt voor het veilig opslaan, laden en synchroniseren van 16 tablets met of zonder beschermhoes. Deze trolley is specifiek ontwikkeld om tablet makkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren. De koffer is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft een telescopische handel. Massieve wielen zorgen ervoor dat de Go Cabby altijd makkelijk te verrijden is zonder lekke banden. De 4 extra steunen op de hoeken zorgen ervoor dat de Go Cabby stabiel blijft staan in stand en als deze ligt. Rondom zitten 3 handgrepen om de trolley makkelijk op te kunnen tillen mocht dit nodig zijn.

Het deksel is voorzien van 2 klapstangen die ervoor zorg dragen dat deze stabiel open blijft staan. De koffer is af te sluiten middels een of twee hangsloten. De tablets zelf kunnen vastgezet worden middels klittenband en de vakken zijn voorzien van beschermend foam. Daarnaast is er ook een extra vak voorzien voor het opslaan van een laptop.

De beschikbare ruimte per tablet is B245 x D300 x H32 mm. De GoCabby zelf is B490 x D375 x H835 mm. 

EFFICIËNT LADEN

De GoCabby 16 is voorzien van een intelligent laadsysteem. Dit zorgt ervoor dat de stroom uitgeschakeld wordt zodra alle apparaten geladen zijn. Daarnaast schakelt het systeem zichzelf uit in geval van oververhitting. De stekker aan de buitenzijde is voorzien van een "struikelvrije" aansluiting.

Een ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de inhoud koel blijft ook als de tablets geladen worden met het deksel gesloten. Om randapparatuur aan te kunnen sluiten is de binnenzijde voorzien van 2 stopcontacten.

De GoCabby 16 is een Charge & Sync tabletkoffer. De tablets kunnen dan ook gesynchroniseerd worden via de ingebouwde USB Sync en Charge unit (Cambrionix). 

ArtikelcodeGOCAB16
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, LapCabby tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.495,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.808,95
BTW hoog (21%)€ 313,95
Minimum bestelhoeveelheid 1