Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 84,95 Excl. BTW € 102,79 Incl. BTW

Griffin Survivor Medical iPad 9.7 Tough Case

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 84,95 Excl. BTW € 102,79 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Griffin Survivor Medical iPad 9.7 Tough Case is ontwikkeld om gebruikt te worden in ziekenhuizen en klinieken. De medische beschermhoes is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig schoongemaakt kan worden met desinfecterende middelen. De cover is water en stof bestendig. Aan de achterzijde zit een handgreep en ook een standaard die opengeklapt kan worden.

De beschermhoes is in een laboratorium getest door deze 168 uur continu bloot te stellen aan verschillende desinfecterende middelen hetgeen overeenkomt met 3 jaar gebruik. Daarnaast zijn er valtests uitgevoerd op een betonnen vloer.

De medische beschermhoes voor de iPad is gemaakt van siliconen, polycarbonaat en PET. De achterzijde is doorzichtig zodat een barcode of andere identificatie nummer op de iPad zichtbaar blijft. Een schermfolie zit geintegreerd in de case. De hoofdtelefoon poort en poort om te laden zijn afgedekt en kunnen geopend worden.

De Griffin Survivor Medical iPad 9.7 Tough Case is geschikt voor de iPad Air, iPad 2017 9,7 inch (Gen.5) en iPad 2018 9,7 inch (Gen.6). 

LET OP: verkrijgbaar vanaf 5 stuks; sample beschikbaar

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer GRIGFB-002-WHT
Prijs incl.BTW € 102,79
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Geschikt voor iPad 2017 en 2018 (Gen.5 en 6)
Materiaal Kunststof
Type cover Vaste beschermhoes met schermfolie
Waterdicht Waterbestendig (niet onderdompelen)
Schouderriem Aanwezig
Handvat Aanwezig
Kleur Wit
Merk Griffin