Gripzo bedrijfspagina

Het volledige assortiment Gripzo producten bij Security Display Solutions: GRIPZO PRODUCTEN

Bedrijfsprofiel Gripzo

Gripzo is een Nederlands bedrijf dat innovatieve mechanische beveiligingsproducten ontwerpt en produceerd om diefstal van smartphones en tablets in openbare gelegenheden te voorkomen. Het bedrijf is opgezte door professionals uit de beveiligingsindustrie die een niche markt ontdekten voor mechanische beveiliging van mobiele producten die door de "quick release" mogelijkheid ook mobiel blijven. De mechanische beveiligingsstandaard is ontwikkeld om professionele diefstal te weerstaan. Grizpo is gevestigd in Klazinaveen en levert over de hele wereld de gorilla grip producten. 

Door de kleinschaligheid van het bedrijf is het uitermate flexibel en kan er maatwerk geleverd worden. Wenst u een eigen logo op de afdekplaat van de voet van de Gorilla Grip of wenst u een afwijkende kleur dan kan dit snel gerealiseerd worden. Neemt u voor maatwerk contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Producten van Gripzo

De producten van Gripzo zijn zeer degelijk gebouwd en zwaar uitgevoerd. Als alleen de beste kwaliteit goed genoeg is dan zijn de Gripzo Gorilla Grips de beste keuze. Wij durven met gerust hart te zeggen dat de Gripzo producten de Rolls Royce onder de mechanische beveiligingsproducten is maar voor de prijs van een middenklasser.

Gorilla grip tablet (universeel)

Ultieme mechanische tablet display beveiliging met de Gripzo gorilla grip display standaard in zwart of wit. Beveilig uw tablets tegen diefstal zonder dat het ten koste gaat van de presentatie van het product. Slechts 6 kleine grips zijn zichtbaar aan de voorzijde van de tablet.

De gorilla grip wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot. Het is mogelijk dezelfde sleutel te bestellen voor meerdere gorilla grips of optioneel de gorilla grip uit te rusten met een veiligheidsslot met sleutel tegen kopiëren. 

De Gripzo gorilla grip is een universele tablet houder en geschikt voor alle tablets tussen 18,4 - 27,4 cm breed en 11 - 18,6 cm hoog. Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor tablets tot 33 cm breed en 22,1 cm hoog.

De Gripzo display houders zijn zowel geschikt om te gebruiken als standaard of aan de muur. De kijkhoek is door middel van een schroef in te stellen. Het bevestigen van de gorilla grip op de ondergrond kan op drie manieren: met schroeven, met bouten of met dubbelzijdige tape. De tablethouder is roteerbaar zodat deze altijd in portrait en landscape gedraaid kan worden

Gorilla grip smartphone (universeel)

Ultieme mechanische smartphone display beveiliging met de Gripzo gorilla grip display standaard in zwart of wit. Beveilig uw smartphones tegen diefstal zonder dat het ten koste gaat van de presentatie van het product. Slechts 6 kleine grips zijn zichtbaar aan de voorzijde van de smartphone.

De gorilla grip wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot. Het is mogelijk dezelfde sleutel te bestellen voor meerdere gorilla grips of optioneel de gorilla grip uit te rusten met een veiligheidsslot met sleutel tegen kopiëren. 

De Gripzo gorilla grip is een universele smartphone houder en geschikt voor allesmartphones tussen 5,5 - 9,0 cm breed en 11,8 - 15,6 cm hoog. Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor smartphones tot 12 cm breed en 19,3 cm hoog.

De Gripzo display houders zijn zowel geschikt om te gebruiken als standaard of aan de muur. De kijkhoek is door middel van een schroef in te stellen. Het bevestigen van de gorilla grip op de ondergrond kan op drie manieren: met schroeven, met bouten of met dubbelzijdige tape. De smartphonehouder is roteerbaar zodat deze altijd in portrait en landscape gedraaid kan worden.

 

Opties

Gripzo biedt tevens een aantal op opties aan:

  • Kleur van het product in zwart of wit of vanaf 50 stuks in iedere andere kleur (tegen meerprijs)
  • Bevestigingsproducten zoals schroeven, bouten en dubbelzijdige stickers
  • XL grips voor de grotere tablets en smartphones
  • Veiligheidsslot met sleutels die niet te kopiëren zijn
  • Bedrukking op plastic afdekplaatje van voet vanaf 100 stuks (tegen meerprijs)


Overige producten

Naast de Gorilla Grip voor de tablet en smartphone heeft Gripzo ook een POS (Point of Sale) oplossing. 

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.


Website

De website van Gripzo: http://www.gripzo.com

Gripzo op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Fk-jQEAj5Rc

Gripzo op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/gripzo

 

Contactgegevens Gripzo

E-mail: info@gripzo.com

Telefoon: 0591 - 708007

Gripzo

Koriander 35

7892 AA Klazienaveen

KVK: 56220081

BTW: NL8520.26.936.B01


Security Display Solutions en Gripzo

Security Display Solutions is dealer van de Gripzo Gorilla Grip tablet en smartphone standaarden en houders. U vindt bij ons het volledige assortiment en de grootste keuze aangezien onze website met opties en keuzes werkt en niet voor ieder afzonderlijke combinatie een nieuw artikel aangemaakt is. U configureert zodoende de meest geschikte standaard. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment Gripzo tablet en smartphone tegen concurrerende prijzen.

Het volledige assortiment Gripzo producten: GRIPZO PRODUCTEN


Logo van Gripzo

Producten van Gripzo