€ 185,00 € 223,85 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Ultieme mechanische tablet Point of Sale (POS) beveiliging met de Gripzo gorilla grip POS. Slechts 6 kleine grips zijn zichtbaar aan de voorzijde van de … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Ultieme mechanische tablet Point of Sale (POS) beveiliging met de Gripzo gorilla grip POS. Slechts 6 kleine grips zijn zichtbaar aan de voorzijde van de tablet.

De gorilla grip POS wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot. Het is mogelijk dezelfde sleutel te bestellen voor meerdere gorilla grips of optioneel de gorilla grip uit te rusten met een veiligheidsslot met sleutel tegen kopiëren. 

De Gripzo gorilla grip POS is een universele tablet houder en geschikt voor alle tablets tussen 18,4 - 27,4 cm breed en 11 - 18,6 cm hoog. Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor tablets tot 33 cm breed en 22,1 cm hoog zoals de iPad Pro.

De kijkhoek is variabel (150 graden). Het bevestigen van de gorilla grip POS op de ondergrond kan op drie manieren: met schroeven, met bouten of met dubbelzijdige tape. De tablethouder is roteerbaar zodat deze altijd in portrait en landscape gedraaid kan worden.

Ideale point of sale 

Als Point Of Sale is de gorilla grip ideaal. De Gripzo POS is eenvoudig naar de klant te kantelen. Slechts 6 grips zijn te zien als de tablet in de houder vastzit waardoor er geen afleiding is. De tablet is eenvoudig los te klikken uit de houder door de sleutel om te draaien zodat u de klant de tablet direct in handen kunt geven.

De gorilla grip POS is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en bij grotere aantallen in alle andere RAL kleuren. Neemt u hiervoor contact met ons op. De schroeven van de voet worden netjes afgedekt door een kunststof plaat.

De USB kabel loopt via een gat in de ondergrond door de voet van de standaard naar de houder waar deze in de tablet gestoken kan worden.

Veilig

De Gripzo POS gorilla grip standaard beveiligt uw tablet tegen diefstal. De houder wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot of optioneel met een veiligheidsslot met speciale sleutel om kopiëren tegen te gaan. Bestelt u meerdere Gripzo producten dan is het mogelijk dezelfde sleutel voor alle standaards te bestellen.

Multifunctioneel

De gorilla grip POS standaard voor tablets is naast Point of Sale ook als tafelstandaard te gebruiken voor presentaties. De kijkhoek is variabel. Het bevestigen van de gorilla grip op de ondergrond kan op verschillende manieren: met schroeven, met bouten door de ondergrond heen, met dubbelzijdige tape of een combinatie hiervan. Deze zijn optioneel verkrijgbaar.

De Gripzo gorilla grip Point of Sale is een universele tablet houder en geschikt voor alle tablets tussen 18,4 - 27,4 cm breed  en 11 - 18,6 cm hoog (7" tot en met 10"). Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor tablets tot 33 cm breed en 22,1 cm hoog zoals de iPad Pro (10" tot en met 13").

De houder is ten opzichte van de standaard te roteren zodat de tablet in landscape naar portrait kan draaien. 

Meer informatie over Gripzo en de producten.