€ 158,00 € 191,18 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Ultieme mechanische smartphone display beveiliging met de Gripzo gorilla grip display standaard in zwart of wit. Beveilig uw smartphones tegen diefstal zonder dat het ten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Ultieme mechanische smartphone display beveiliging met de Gripzo gorilla grip display standaard in zwart of wit. Beveilig uw smartphones tegen diefstal zonder dat het ten koste gaat van de presentatie van het product. Slechts 6 kleine grips zijn zichtbaar aan de voorzijde van de smartphone.

De gorilla grip wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot. Het is mogelijk dezelfde sleutel te bestellen voor meerdere gorilla grips of optioneel de gorilla grip uit te rusten met een veiligheidsslot met sleutel tegen kopiëren. 

De Gripzo gorilla grip is een universele smartphone houder en geschikt voor alle smartphones tussen 5,5 - 9,0 cm breed en 11,8 - 15,6 cm hoog. Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor smartphones tot 12 cm breed en 19,3 cm hoog.

De Gripzo display houders zijn zowel geschikt om te gebruiken als standaard of aan de muur. De kijkhoek is door middel van een schroef in te stellen. Het bevestigen van de gorilla grip op de ondergrond kan op drie manieren: met schroeven, met bouten of met dubbelzijdige tape. De smartphonehouder is roteerbaar zodat deze altijd in portrait en landscape gedraaid kan worden.

Ideale product presentatie

Voor product presentatie is de gorilla grip ideaal. Slechts 6 grips zijn te zien als de smartphone in de houder vastzit waardoor het product zelf volledig tot zijn recht komt. De smartphone is eenvoudig los te klikken uit de houder door de sleutel om te draaien. Dit komt het verkopen ten goede omdat u de klant het product direct in handen kunt geven.

De gorilla grip is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en bij grotere aantallen in alle andere RAL kleuren. Neemt u hiervoor contact met ons op. De schroeven van de voet worden netjes afgedekt door een kunststof plaat.

De USB kabel loopt via een gat in de ondergrond door de voet van de standaard naar de houder waar deze in de smartphone gestoken kan worden.

Veilig

De Gripzo gorilla grip standaard beveiligd uw smartphones tegen diefstal. De houder wordt afgesloten door middel van een 2 sterren SKG cilinderslot of optioneel met een veiligheidsslot met speciale sleutel om kopiëren tegen te gaan. Bestelt u meerdere Gripzo producten dan is het mogelijk dezelfde sleutel voor alle standaards te bestellen.

Multifunctioneel

De gorilla grip standaard voor smartphones is zowel als tafelstandaard of als wandhouder te gebruiken. De kijkhoek is door middel van een schroef in te stellen op 4 verschillende standen. Het bevestigen van de gorilla grip op de ondergrond kan op verschillende manieren: met schroeven, met bouten door de ondergrond heen, met dubbelzijdige tape of een combinatie hiervan. Deze zijn optioneel verkrijgbaar.

De Gripzo gorilla grip is een universele smartphone houder en geschikt voor alle smartphones tussen 5,5 - 9,0 cm breed en 11,8 - 15,6 cm hoog. Optioneel is een XL grip set verkrijgbaar voor smartphones van 8,7 cm tot 12 cm breed en van 14,2 cm tot 19,3 cm hoog.

Meer informatie over Gripzo en de producten.

Artikelcode60000000X000
ProducttypeStandaard
Categorieën Gorilla Grip telefoon, Gripzo smartphone houders
Prijs (excl. BTW)€ 158,00
Prijs (incl. BTW)€ 191,18
BTW hoog (21%)€ 33,18
Merk Gripzo
Min. bestelh. 1