Het assortiment Heckler Design producten: Heckler Design producten


Maatwerk oplossingen Heckler

De producten van Heckler Design kunnen in veel kleuren gespoten worden. Vanaf 30 stuks is het mogelijk om, zonder extra kosten, de producten in een afwijkende kleur te laten spuiten. Klik hier voor mee informatie: MAATWERK

Bedrijfsprofiel Heckler Design

Heckler Design ontwerpt en maakt standaards en Point Of Sale oplossingen voor tablets. Het is een bedrijf gevestigd in de USA. Ook de producten worden met de grootste zorg gemaakt in de USA. Naast een aantal standaard oplossingen is Heckler gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke producten. Deze kunnen ze tegen acceptabele prijzen in kleine oplagen snel produceren. Het motto van is: "Make it simple; keep it simple".

Security Display Solutions is dealer van de Heckler Design producten voor de Benelux. Wij doen rechtstreeks zaken met Heckler Design. Indien u specifieke vragen of een eigen ontwerp nodig heeft neemt u dan contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Waarin onderscheid Heckler Design zich

De Heckler Design tablet oplossingen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Over het design is door Dean Heckler, de eigenaar en hoofd industrieel ontwerper, goed nagedacht. Dit uit zich in slimme oplossingen en een kwalitatief hoge afwerking. Als we kijken naar de prijs - kwaliteit verhouding, dan is deze zeer goed te noemen. De tablethouders worden ook zeer compleet geleverd met verschillende montage mogelijkheden en het daarbij behorende gereedschap. Aangezien de tablethouders op maat gemaakt zijn en specifiek geschikt zijn voor bepaalde tablets is de pasvorm perfect en strak. Men mikt op de bovenzijde van de markt zonder de daarbij behorende prijs te vragen.

Heckler Design assortiment

Het Heckler Design product assortiment is met name gericht op de iPad maar ze hebben ook oplossingen voor Samsung en Microsoft tablets. De reden hiervoor is dat voor de iPad de meeste POS oplossingen worden aangeboden. Wij hebben de belangrijkste en meest geschikte producten voor de Nederlandse markt overzichtelijk in ons assortiment opgenomen. Mocht u toch een oplossing nodig hebben die niet op onze website staat, maar die u wel op de Heckler Design website heeft gezien, neemt u dan contact met ons op. In principe kunnen we alle producten leveren in de kleur die u wenst. 

Video van Heckler Design

WindFall Stand for iPad Pro Assembly & Installation from Heckler Design on Vimeo

Opties

Heckler Design biedt tevens een aantal op opties:

  • Pivot tack; dit onderdeel wordt als pin door een tafel gebruikt en met een slagpen of hangslot vastgezet. De stroomkabel loopt hier doorheen en de Windfall kan blijven roteren. Hiermee wordt de Windfall aard en nagelvast gemonteerd.
  • Kleuren: naast de standaard kleuren antraciet, wit-grijs, rood en groen kunnen de producten in geel, oranje, zwart en andere kleuren geleverd worden. De levertijd is ongeveer 7 werkdagen langer.
  • Eigen design: de kracht van Heckler Design is dat ze snel en relatief goedkoop maatwerk oplossingen kunnen ontwerpen en produceren in relatief kleine hoeveelheden. 

 

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.

Website

De website: http://hecklerdesign.com/

Facebook:https://www.facebook.com/hecklerdesign

Linked-in: https://www.linkedin.com/company/heckler-design

Vimeo: https://vimeo.com/hecklerdesign

Contactgegevens 

  • Heckler Design
  • 735 W Grand Ave
  • AZ 85007 Phoenix
  • Arizona
  • +1 480 442 3621

Security Display Solutions en Heckler Design

Security Display Solutions is dealer van de Heckler Design producten. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest geschikte producten voor de Nederlandse markt. Desalniettemin kunnen we het volledige assortiment leveren. Op onze website is er vaak maar één artikel aangemaakt voor artikelen die veel op elkaar lijken. Bij de opties kiest u dan het voor u meest geschikte type. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment  tegen concurrerende prijzen. Bel ons voor advies op 024 - 641 9474

Het assortiment producten: Heckler Design producten

Logo van Heckler Design