Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 229,00 Excl. BTW € 277,09 Incl. BTW

Heckler Design Chexology Stand iPad 9,7 inch antraciet

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 229,00 Excl. BTW € 277,09 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Design Chexology Stand iPad 9,7 inch antraciet is een echte design POS standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad 9,7 inch modellen en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Chexology Stand iPad 9,7 is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en optioneel een pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad 9,7 inch modellen.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Design Chexology Stand iPad 9,7 inch antraciet is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Aan de achterzijde van de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de meegeleverde pivot table geïnstalleerd wordt is de Chexology Stand voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

DESIGN

De Chexology Stand tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad 9,7 inch versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Chexology Stand wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad 9,7 inch tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is variabel en kan naar de klant toe gekanteld worden.

In de metalen achterzijde is het mogelijk met tiewraps de stroomkabel netjes weg te werken.

BEVESTIGING

Er worden verschillende bevestigingsmogelijkheden meegeleverd. 

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Windfall® op zijn plaats blijft staan.
  • Pivot table: (optioneel verkrijgbaar) de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Windfall® rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Pivot tack: optioneel verkrijgbaar is de pivot tack waarmee de Windfall® met behulp van een pin met borgpen door de ondergrond wordt vastgezet.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Chexology Stand® tafelstandaard voor iPad 9,7 inch
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H973BG
Prijs incl.BTW € 277,09
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad 9,7 inch tablets
Gewicht 2,3 kg
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 20,8 x 16,3 cm
Hoogte 35,7 cm
Dikte voet 2 mm
Cassette NVT
Kijkhoek Variabel
Scharnier Scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle iPad 9,7 modellen
Kleur Zwart
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.

Wellicht ook interessant