Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 159,00 Excl. BTW € 192,39 Incl. BTW

Heckler Design Windfall Wall Mount iPad 9,7 alle modellen

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 159,00 Excl. BTW € 192,39 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Design Windfall® Wall Mount wandhouder voor de iPad Air en Pro 9,7 is een echte design wandhouder ontworpen door Dean Heckler als oplossing voor het monteren van een iPad Air en Pro 9,7 als domotica oplossing of voor plekken waar geen stroom is maar wel een netwerkkabel gelegd kan worden. Omdat de wandhouder specifiek ontwikkeld is voor de iPad Air en Pro 9,7 heeft deze een perfecte pasvorm.

De Windfall® Wall Mount wandhouder voor de iPad Air en Pro 9,7 is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. De cassette is te voorzien van PoE (power over ethernet / stroom toevoer via een netwerkkabel) aansluiting zodat de iPad Air en Pro 9,7 continue geladen wordt. De PoE is geschikt voor switches van het type 802.3af of 802.3at. 

Het design is zo gemaakt dat continue koude lucht wordt aangezogen om de tablet te koelen (passieve ventilatie).

Een van de best doordachte en mooiste designs voor het monteren van de iPad Air en Pro 9,7 voor huisautomatisering en domotica.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Design Windfall® Wall Mount wandhouder voor de iPad Air en Pro 9,7 is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Tevens zijn er 2 Kensington aansluitingen beschikbaar voor het vastleggen met een Kensington kabel als u de wandhouder niet aan de wand bevestigd maar aan een VESA compatibel accessoire zoals een draagarm.

De wandhouder is voorzien van een anti kras en vingerafdruk poedercoating en is gemaakt van zwaar laser gesneden staal.

DESIGN

De Heckler Windfall® PoE Wall Mount wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de Air en Pro 9,7 zodat er een perfecte pasvorm is en het geheel professionaliteit uitstraalt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall serie wordt zowel ontworpen als geproduceerd in de USA.

De wandhouder is te voorzien van PoE (Power over Ethernet) en een ingebouwde Lightning kabel voor de iPad Air en Pro 9,7. De wandhouder kan zodoende middels een standaard netwerkkabel en een geschikte 802.3af of 802.3at switch permanent voorzien worden van stroom.

Het design is zo gemaakt dat de iPad Air en Pro 9,7 niet zal overhitten ondanks dat deze 24 uur per dag aanstaat. De achterzijde is vrijwel geheel open zodat er een continue aanvoer is van koude lucht van onderaf en uitstroom van warme lucht naar boven (passieve ventilatie).

BEVESTIGING

Met slechts 2 gaten in de muur kan de wandhouder bevestigd worden. Met een extra gat voor de netwerkkabel ontstaat een blinde montage.

Daarnaast is het mogelijk de wandhouder te monteren op ieder VESA 75 en 100 compatibel accessoire zoals draagarmen en vloerstandaards.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Design Windfall® PoE Wall Mount
  • Montage materiaal voor gipsplaat
  • Veiligheids inbussleutel
  • Instructies

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H481
Prijs incl.BTW € 192,39
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Air 1, 2 en Pro 9,7"
Gewicht 1498 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet NVT
Hoogte 19,3 cm
Dikte voet NVT
Cassette 28,6b x 19,3h x 3,3d
Kijkhoek 0 en 20 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Kan worden voorzien van PoE
Kleur Zwart
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.