Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

Heckler Design tafelstandaard Microsoft Surface Go

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler tafelstandaard voor de Microsoft Surface GO antraciet is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de Microsoft Surface GO en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Microsoft Surface GO tafelstandaard is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er zijn meerdere bevestigingsmethoden mee te bestellen: een pivot table met Kensington klik aansluiting of een pivot tack. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de Microsoft Surface GO.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler tafelstandaard voor de Microsoft Surface Go is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de optioneel verkrijgbare Pivot Table geïnstalleerd wordt is de tafelstandaard voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

Ook de Pivot Tack is optioneel verkrijgbaar. Deze wordt door de ondergrond bevestigd en kan met een hangslot tegen diefstal beveiligd worden.

Tevens is de voet van de Heckler Design tafelstandaard voorzien van 2 Kensington sleuven en 2 schroefgaten waarmee deze aard en nagelvast aan de ondergrond vastgeschroefd kan worden. 

DESIGN

De Heckler tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de Microsoft Surface GO versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Heckler Design producten worden geproduceerd in de USA.

Deze Microsoft Surface GO tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

BEVESTIGING

Er zijn verschillende bevestigingsmogelijkhede. Zodoende voldoet de standaard altijd aan de verwachtingen. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Windfall® op zijn plaats blijft staan.
  • Pivot table (optioneel): de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Windfall® rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Pivot tack (optioneel): optioneel verkrijgbaar is de pivot tack waarmee de tafelstandaard met behulp van een pin met borgpen of hangslot door de ondergrond wordt vastgezet.

IN DE DOOS

  • Heckler Design Microsoft Surface Go tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel +schroeven

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H548BG
Prijs incl.BTW € 180,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor MS Surface Go
Gewicht 1360 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 28,2 x 21,1 cm
Hoogte 16,5 cm
Dikte voet 2 mm
Cassette NVT
Kijkhoek 45
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Uitgebreide montage mogelijkheden
Kleur Zwart
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.