€ 149,00 € 180,29 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler VESA Mount wandhouder antraciet voor de iPad 10,9 (Gen.10) is een echte design wandhouder. Deze wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de iPad 10,9 … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler VESA Mount wandhouder antraciet voor de iPad 10,9 (Gen.10) is een echte design wandhouder. Deze wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de iPad 10,9 (Gen.10) en heeft een perfecte pasvorm. De poorten en knoppen worden bij de Heckler designs vrij gelaten.

De Windfall VESA Mount voor iPad 10,9 (Gen.10) is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat verkrijgbaar in verschillende kleuren. De  houder is van metaal en is voorzien van kabelgootjes. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

Door de universele VESA 75/100 montagemogelijkheid kan het frame op talloze beugels en standaards gemonteerd worden of direct aan de wand.

Een van de best doordachte en mooiste design wandhouders voor de iPad 10,9 (Gen.10).

LET OP:  de zwenkarm op de afbeeldingen wordt niet meegeleverd; dit is ter illustratie hoe de VESA Mount gebruikt kan worden.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler VESA mount wandhouder antraciet voor de iPad 10,9 (Gen.10) is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes en wordt geleverd met bijbehorend gereedschap. Het frame wordt met behulp van schroeven of bouten aan de ondergrond vastgeschroefd. 4 veiligheidsboutjes worden meegveleverd.

De wandhouder is voorzien van de standaard VESA 75 en 100 (met schroefdraad) afmetingen. Zodoende is het Windfall VESA mount op veel houders en draagarmen te monteren.

DESIGN

De Heckler VESA Mount wandhouder is een echte design standaard die het design van de iPad 10,9 (Gen.10) versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Heckler Design producten worden geproduceerd in de USA.

Buiten de volume en mute knoppen, die via de software benaderd kunnen worden, blijven de overige poorten en knoppen van de iPad 10,9 (Gen.10) bij deze wandhouder beschikbaar. Zo kan optimaal gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden van de tablet. Indien gewenst kunnen beperkingen softwarematig ingesteld worden.

In de metalen achterzijde lopen kabelgootjes om de stroomkabel netjes weg te werken die bovendien beveiligd kan worden tegen diefstal.

KLEUREN

Vanaf 60 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie.

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® VESA mount wandhouder
  • Veiligheidsplaatje voor de kabel
  • Veiligheids inbusboutjes
  • Veiligheids inbussleutel

LET OP:  de zwenkarm op de afbeeldingen wordt niet meegeleverd; dit is ter illustratie hoe de VESA Mount gebruikt kan worden.

ArtikelcodeH757BG
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, iPad 10,9 (Gen.10), Heckler Design wandhouders
Prijs (excl. BTW)€ 149,00
Prijs (incl. BTW)€ 180,29
BTW hoog (21%)€ 31,29
Merk Heckler
Min. bestelh. 1