Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

Heckler Design VESA mount wandhouder Surface GO

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Windfall® VESA Mount wandhouder antraciet voor de Surface GO is een echte design wandhouder. Deze wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de Surface GO en heeft een perfecte pasvorm. De poorten en knoppen worden bij de Heckler designs vrij gelaten.

De Windfall VESA Mount voor Surface GO is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat verkrijgbaar in verschillende kleuren. De  houder is van metaal en is voorzien van kabelgootjes. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

Door de universele VESA 75/100 montagemogelijkheid kan het frame op talloze beugels en standaards gemonteerd worden of direct aan de wand.

Een van de best doordachte en mooiste design wandhouders voor de Surface GO.

LET OP:  de zwenkarm op de afbeeldingen wordt niet meegeleverd; dit is ter illustratie hoe de VESA Mount gebruikt kan worden.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® VESA mount wandhouder antraciet voor de Surface GO is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes en wordt geleverd met bijbehorend gereedschap. Het frame wordt met behulp van schroeven of bouten aan de ondergrond vastgeschroefd. 4 veiligheidsboutjes worden meegveleverd.

De wandhouder is voorzien van de standaard VESA 75 en 100 (met schroefdraad) afmetingen. Zodoende is het Windfall VESA mount op veel houders en draagarmen te monteren waaronder uiteraard de Heckler Design Windfall Kiosk vloerstandaard.

DESIGN

De Heckler Windfall® VESA Mount wandhouder is een echte design standaard die het design van de Surface GO versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Heckler Design producten worden geproduceerd in de USA.

Buiten de volume en mute knoppen, die via de software benaderd kunnen worden, blijven de overige poorten en knoppen van de Surface GO bij deze wandhouder beschikbaar. Zo kan optimaal gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden van de tablet. Indien gewenst kunnen beperkingen softwarematig ingesteld worden.

In de metalen achterzijde lopen kabelgootjes om de stroomkabel netjes weg te werken die bovendien beveiligd kan worden tegen diefstal.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® VESA mount wandhouder
  • Veiligheidsplaatje voor de kabel
  • Veiligheids inbusboutjes
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

LET OP:  de zwenkarm op de afbeeldingen wordt niet meegeleverd; dit is ter illustratie hoe de VESA Mount gebruikt kan worden.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H557BG
Prijs incl.BTW € 180,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor MS Surface Go
Gewicht 900 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 28,2 x 8,9 cm
Hoogte 26,1 cm
Dikte voet 2 mm
Cassette NVT
Kijkhoek 0
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden VESA 75 en 100 compatible
Kleur Zwart
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.