Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

Heckler Design Windfall Side Mount iPad Air en Pro 9,7

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 149,00 Excl. BTW € 180,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Design Windfall® Side Mount Conference & Meeting room wandhouder voor de iPad Air en Pro 9,7 is een echte design wandhouder ontworpen door Dean Heckler als oplossing voor het monteren van een iPad Air en Pro 9,7 met een vergaderruimte app geïnstalleerd. Omdat de wandhouder specifiek ontwikkeld is voor de iPad Air en Pro 9,7  heeft deze een perfecte pasvorm.

De Windfall Side Mount Conference & Meeting room wandhouder voor de iPad Air en Pro 9,7 is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. De cassette kan worden voorzien van PoE (power over ethernet / stroom toevoer via een netwerkkabel) aansluiting zodat de iPad Air en Pro 9,7 continue geladen wordt.

De houder wordt gemonteerd aan de glaszijde van de aluminium staanders van de vergaderruimte. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

Een van de best doordachte en mooiste designs voor het monteren van de iPad Air en Pro 9,7 bij vergaderruimtes.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Design Windfall® Side Mount Conference & Meeting room wandhouder voor de iPad Air en Pro 9,7 is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. De houder wordt gemonteerd aan de binnenzijde (glaskant) van het aluminium profiel van de vergaderruimte.

De wandhouder is voorzien van een anti kras en vingerafdruk poedercoating en is gemaakt van zwaar laser gesneden staal.

DESIGN

De Heckler Windfall® Side Mount Conference & Meeting room wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de Air en Pro 9,7 zodat er een perfecte pasvorm is en het geheel professionaliteit uitstraalt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall serie wordt zowel ontworpen als geproduceerd in de USA.

De wandhouder is te voorzien van PoE (Power over Ethernet) met een ingebouwde Lightning kabel voor de iPad Air en Pro 9,7. De wandhouder kan zodoende middels een standaard netwerkkabel en een geschikte 802.3af switch permanent voorzien van stroom worden. Tevens is er voldoende ruimte aan de achterrzijde om uw eigen PoE en data oplossing te gebruiken.

Het design is zo gemaakt dat de iPad Air en Pro 9,7 niet zal overhitten ondanks dat deze 24 uur per dag aanstaat. De achterzijde is vrijwel geheel open zodat er een continue aanvoer is van koude lucht.

BEVESTIGING

De iPad Air en Pro 9,7 kan zowel naar links als rechts gemonteerd worden op de deurstijl voor maximale flexibiliteit. De montage zit dan ook aan de zijkant. Ook de achterzijde is fraai afgewerkt aangezien deze zijde vaak aan een glazen wand grenst.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Design Windfall® Side Mount  
  • Veiligheids inbussleutel
  • Aluminium bevestigingsschroeven
  • Instructies
Optioneel:
  • 802.3af geschikte PoE adapter met Lightning aansluiting

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H501
Prijs incl.BTW € 180,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Air 1, 2 en Pro 9,7"
Gewicht 1498 gr
Materiaal Metaal
Afmetingen voet NVT
Hoogte 19,3 cm
Dikte voet NVT
Cassette 29b x 20h x 3,8d cm
Kijkhoek 0 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Optioneel verkrijgbaar met PoE
Kleur Zwart
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.