€ 119,00 € 143,99 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Meeting RoomConsole tafelstandaard voor de iPad Mini modellen (1,2,3 en 4) is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Meeting RoomConsole tafelstandaard voor de iPad Mini modellen (1,2,3 en 4) is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Mini en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall Meeting RoomConsole voor iPad Mini is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. De hoek van 20 graden is ideaal om te typen of de iPad Mini te bedienen. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes of anti-glij voetjes. De Console is voorzien van een Kensington aansluiting. Hiermee kan de standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Mini 1,2,3 en 4 modellen.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Meeting RoomConsole tafelstandaard voor de iPad Mini modellen (1,2,3 en 4) is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Aan de achterzijde van de standaard zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington Clicksafe kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. De kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde vastgezet worden.

Tevens zitten er uitsparingen in de metalen houders voor het beveiligen van de stroomkabel e.d.

DESIGN

De Heckler Meeting RoomConsole tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad Mini versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Heckler Design Meeting Room Console wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Mini tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 20 graden zodat de stand ergonomisch perfect is voor typen en bediening.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie.

IN DE DOOS

  • Heckler Meeting Room Console tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x anti-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel
  • Plaatje voor kabelbescherming (alleen haakse kabels)

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

ArtikelcodeH488BG
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 7-8 inch, iPad Mini tafelstandaards, Heckler Design tafelstandaards
Prijs (excl. btw)€ 119,00
Prijs (incl. btw)€ 143,99
BTW hoog (21%)€ 24,99
Merk Heckler
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten