Winkelmand

€ 109,00 € 131,89 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Windfall® Frame wandhouder antraciet voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 inch is een echte design wandhouder. Deze wandhouder is specifiek ontwikkeld voor … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Windfall® Frame wandhouder antraciet voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 inch is een echte design wandhouder. Deze wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de Samsung Galaxy TAB A en heeft dus een perfecte pasvorm. De poorten en knoppen worden bij de Heckler designs vrij gelaten.

De Windfall Frame voor Samsung Galaxy TAB A 10,1 is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Samsung Galaxy TAB A houder is van metaal en is voorzien van kabeldoorgang zodat ook de stroomkabel beveiligd wordt. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

Door de universele VESA 75/100 montagemogelijkheid kan het frame op talloze beugels en standaards gemonteerd worden. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schroeven, bouten en pluggen. Hiermee kan het frame op vrijwel iedere ondergrond direct bevestigd worden. 

Een van de best doordachte en mooiste design wandhouders voor deSamsung Galaxy TAB A 10,1.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® Frame wandhouder voor de Samsung Galaxy TAB A 10,1 is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes en wordt geleverd met bijbehorend gereedschap. Het Frame wordt met behulp van de meegeleverde muurplaat en schroeven of bouten aan de ondergrond vastgeschroefd. 

De muurhouder is voorzien van de standaard VESA 75 en 100 afmetingen. Zodoende is het Windfall Frame op veel houders en draagarmen te monteren waaronder uiteraard de Heckler Design Windfall Kiosk vloerstandaard.

DESIGN

De Heckler Windfall® Frame wandhouder is een echte design standaard die het design van de Samsung Galaxy TAB A 10,1 versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall wordt geproduceerd in de USA.

De poorten en knoppen van de Samsung Galaxy TAB A blijven bij deze wandhouder beschikbaar. Zo kan optimaal gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden van de tablet. Indien gewenst kunnen beperkingen softwarematig ingesteld worden via een kiosk-mode app.

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® Frame wandhouder
  • 4x M4 bouten voor VESA
  • 4x M4 moeren voor VESA
  • 2x schroeven
  • 2x pluggen
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

ArtikelcodeH465BG
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, TAB A 10,1 wandhouders, Heckler Design wandhouders
Prijs (excl. btw)€ 109,00
Prijs (incl. btw)€ 131,89
BTW hoog (21%)€ 22,89
Merk Heckler
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten