Winkelmand

€ 449,00 € 543,29 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Windfall® vloerstandaard is geschikt voor houders met VESA 75 en de: iPad Pro 12,9 (Gen.3+4) iPad 10,2 (Gen.7+8) Kies bij de opties het … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Windfall® vloerstandaard is geschikt voor houders met VESA 75 en de:

  • iPad Pro 12,9 (Gen.3+4)
  • iPad 10,2 (Gen.7+8)

Kies bij de opties het juiste Windfall Frame erbij. Naast de standaard kan het Frame gebruikt worden als wandhouder voor de tablet. Aangezien er voor iedere tablet een specifiek eigen Frame is gemaakt is de pasvorm perfect en worden er geen concessies gedaan aan bereikbaarheid van poorten of het uiterlijk van het geheel. De Heckler Design Kiosk mag met recht een echte design standaard genoemd worden.

De Windfall Kiosk is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat in de gewenste kleur. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

Een van de best doordachte en mooiste design vloerstandaards voor uw tablet.

UITNODIGEND DESIGN

De Heckler Windfall® Kiosk vloerstandaard is de ultieme design standaard boordevol slimme oplossingen. Deze professionele standaard ontworpen door Dean Heckler is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat in de kleur die u kiest.

De vloerstandaard heeft met zijn lange ranke nek een uitnodigend design. De zware voet zorgt voor stabiliteit. 

VERSCHILLENDE TABLETHOUDERS

De Kiosk is geschikt voor iPad Pro 12,9 en 10,2. Kies zelf het bijbehorende Heckler Windfall® Frame voor de te gebruiken tablet. Zodoende is er een perfecte pasvorm van de tablet in de houder. De voet kan gebruikt blijven worden in combinatie met verschillende, ook toekomstige, tablets. Er hoeft alleen een andere frame bijgekocht te worden. Zo blijft uw investering zijn waarde behouden.

ROBUUST EN STERK

De voet van 7,7 kg is gemaakt van 1,27 cm dik staal en zorgt voor optimale stabiliteit. De drie steunpunten zorgen ervoor dat ook op een ongelijke ondergrond de Kiosk stevig staat. De nek van de vloerstandaard wordt aan de voet bevestigd met behulp van 4 roestvrij stalen schroeven. Dit zorgt voor een sterk en rigide geheel. Het gereedschap wordt meegeleverd.

GEÏNTEGREERD KABEL MANAGEMENT

Beveilig en verstop kabels en laders in de nek van de Windfall Kiosk. De afdekplaat wordt gemonteerd met dezelfde veiligheidsschroeven als waarmee het tablet Windfall Frame wordt afgesloten. Gereedschap wordt meegeleverd.

OPSLAAN EN DRAGEN

Door zijn vorm is het mogelijk meerdere Kiosk vloerstandaards in elkaar te schuiven als ze opgeslagen worden. Zo is er per extra Kiosk slechts 18 cm extra vloerruimte nodig. Uiteraard is er ook nagedacht over de draagbaarheid. Wordt de vloerstandaard veel gebruikt op evenementen en beurzen dan is het vervoer eenvoudig. De doos waarin de Kiosk verzonden wordt is tevens een draagtas.

PORTRAIT OF LANDSCAPE

De Windfall Tablet Frame kan in portrait of landscape op de Kiosk vloerstandaard gemonteerd worden. Het Windfall Frame laat alle poorten en knoppen van de tablets bereikbaar om optimaal gebruik te kunnen maken van de tablet. Met behulp van de software kan ingesteld worden wat er op een tablet mag gebeuren.

BEVEILIGING

De Heckler Design Kiosk wordt geleverd met een extra metalen plaat voorzien van een Kensington sleuf waarmee de Kiosk optioneel beveiligd kan worden tegen diefstal. Indien de Kiosk een vaste plaats heeft dan is het mogelijk deze met 4 bouten aan de ondergrond vast te zetten. 

 IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® Kiosk vloerstandaard
  • Heckler Windfall® Frame voor tablet naar keuze
  • 1x Kensington ClickSafe adapterplaat
  • Veiligheids inbussleutel
  • Inbussleutel voor roestvrij stalen bouten

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

ArtikelcodeH293
ProducttypeStandaard
Categorieën Vloerstandaard 9-11 inch, Vloerstandaard 12-13 inch, iPad Pro 12,9 vloerstandaards, iPad 10,2 vloerstandaards, Heckler Design vloerstandaards
Prijs (excl. btw)€ 449,00
Prijs (incl. btw)€ 543,29
BTW hoog (21%)€ 94,29
Min. bestelh. 1
Merk Heckler

Aanbevolen producten