Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 97,36 Excl. BTW € 117,81 Incl. BTW

Heckler Design Windfall Stand tafelstandaard iPad Mini 1,2,3,4 rood

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 97,36 Excl. BTW € 117,81 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Mini rood is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Mini en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall voor iPad Mini is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. De iPad houder is van kunststof en is voorzien van kabelgootjes. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en optioneel een pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Mini.

Beschrijving

Details

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Mini is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de optioneel verkrijgbare pivot table geïnstalleerd wordt is de Windfall® voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

Tevens is de voet van de Windfall® tafelstandaard voorzien van een sleuf waarmee deze aard en nagelvast aan de ondergrond vastgeschroefd kan worden. 

DESIGN

De Heckler Windfall® tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad Mini versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Mini tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

In de kunststof achterzijde lopen kabelgootjes om de stroomkabel netjes weg te werken. 

BEVESTIGING

Er worden verschillende bevestigingsmogelijkheden meegeleverd. Zodoende voldoet de standaard altijd aan de verwachtingen. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Windfall® op zijn plaats blijft staan.
  • Pivot table: (optioneel) de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Windfall® rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Gleuf: in de voet van de standaard zit een gleuf waarmee deze met behulp van schroeven vastgezet kan worden aan de ondergrond (niet meegeleverd)
  • Pivot tack: (optioneel) met behulp van de pivot tack kan de Windfall® met behulp van een pin met borgpen door de ondergrond wordt vastgezet.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie. 

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer H434BR
Prijs incl.BTW € 117,81
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Heckler
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor iPad Mini 4
Gewicht 1134 gr
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 20,3 x 11,4 cm
Hoogte 13 cm
Dikte voet 2 mm
Cassette NVT
Kijkhoek 45
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Ook geschikt voor iPad Mini 1,2,3
Kleur Rood
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Handleiding
Configurator

Kijk hier verder voor MAATWERK OPLOSSINGEN zoals andere kleuren en ontwerpen voor alle merken en soorten tablets.