Winkelmand

€ 119,00 € 143,99 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Pro 10,5 is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Pro 10,5 … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Pro 10,5 is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Pro 10,5 en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall voor iPad Pro 10,5 is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. De iPad houder is van kunststof en is voorzien van kabelgootjes. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en een pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Pro 10,5.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Pro 10,5 is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de meegeleverde pivot table geïnstalleerd wordt is de Windfall® voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

Tevens is de voet van de Windfall® tafelstandaard voorzien van een sleuf waarmee deze aard en nagelvast aan de ondergrond vastgeschroefd kan worden. 

DESIGN

De Heckler Windfall® tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad Pro 10,5 versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Pro 10,5 tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

In de kunststof achterzijde lopen kabelgootjes om de stroomkabel netjes weg te werken. In de achterzijde zit een omkeerbaar frame waar het eigen logo geplaatst kan worden.

BEVESTIGING

Er worden verschillende bevestigingsmogelijkheden meegeleverd. Zodoende voldoet de standaard altijd aan de verwachtingen. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

 • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
 • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Windfall® op zijn plaats blijft staan.
 • Pivot table: de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Windfall® rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
 • Gleuf: in de voet van de standaard zit een gleuf waarmee deze met behulp van schroeven vastgezet kan worden aan de ondergrond (niet meegeleverd)
 • Pivot tack: optioneel verkrijgbaar is de pivot tack waarmee de Windfall® met behulp van een pin met borgpen door de ondergrond wordt vastgezet.

IN DE DOOS

 • Heckler Windfall® tafelstandaard
 • 4x vilten voet
 • 4x ant-glij voet
 • Pivot table met enkelvoudige en dubbelzijdige tape
 • Veiligheids inbussleutel
 • Inbussleutel voor Kensington ClickSafe aansluiting

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

ArtikelcodeH498
ProducttypeStandaard
Categorieën iPad Pro en Air 10,5 tafelstandaards, Tafelstandaard 9-11 inch, Heckler Design tafelstandaards
Prijs (excl. btw)€ 119,00
Prijs (incl. btw)€ 143,99
BTW hoog (21%)€ 24,99
Merk Heckler
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten